Mi a véleményetek a Jobbikról?
Tényleg megtenné azokat a dolgokat amiket ígér vagy ez is olyan mint a többi párt?
És tényleg tenne valamit a cigánybűnözés ellen?
"És tényleg tenne valamit a cigánybűnözés ellen?"
Ez a párt beszél valósan a problémákról egyedül, ezért szerintem csak náluk van erre esély, hogy tegyenek valamit ezzel szemben. Ez az egyik legnagyobb probléma az országban. (Hogy a romák/cigányok nem tudtak beilleszkedni a többségi társadalomba.)
13:35-nak
A nácikról is ferdített képet vetítenek!
Szépek a céljaik, bár kissé átestek a ló túlsó oldalára, retrográd politikát folytatnának, ami nem vezethet eredményre. Pl. a multikat szerintem nem kiüldözni kéne, hanem létrehozni egy magyar multit, ahol csak magyar termelők termékei vannak, olcsón. Én nem tudom megvenni a kisboltban a kétszeres árú termékeket és szerintem sokan vannak ezzel így. Nagy tételben hatékonyabban, olcsóbban tudnának a gazdák kereskedni.
Populista a szövegük, könnyen beszélnek, amíg cselekedniük nem kell. De kíváncsi vagyok, mi történne, ha cselekvő pozícióba kerülnének. Mert nem igaz, hogy a cigányság a legnagyobb problémája az országnak, vannak ennél sokkal nagyobb gondok is (pl. államadósság).
Sok embert meggyőztek, eleinte engem is, de végiggondoltam, utánaolvastam a dolgoknak és ma már látom, hogy egyszerűen sehova nem vezet, amit csinálnának.
Ferdített kép a nácikról?
Nem igazán értem,hogy mit akarsz ezzel.
Mert ha azt,hogy nem is voltak olyanok amilyenek akkor az nagy hazugság.
Biztos csak elferditették,hogy több mint 1 millió embert megöltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!