Miért van az, hogy az RTL-n és a TV2-n soha, egy büdös szó nem esik a Jobbikról, csak akkor, ha Vona "gárdista mellénybe" megy a Parlamentbe? Elvileg mindkettő független, nem?
Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 21:27
1/24 anonim válasza:
Mert ha a Jobbik tényleg komolyan gondolja a programját akkor ezeknek és hasonló csatornáknak nem lenne túl jó reklám.
2/24 anonim válasza:
Mert maximum annyit tudnak felmutatni hogy gárdista mellényben megy be a parlamentbe. Ez az egyetlen amire a jobbik képes.
3/24 A kérdező kommentje:
21:41
Nem minősítést kértem a Jobbikról, hanem választ a kérdésemre! Sajnálom, ha gondjaid vannak a szövegértéssel!
2011. febr. 13. 21:42
4/24 anonim válasza:
Mert rohadtul nem érdekli senkit sem ez a párt. Akit mégis érdekli, az úgysem nézi ezt a két csatornát.
6/24 anonim válasza:
szerintem nem a jobbik minősítése volt a kérdés...
és,hogy meg mért nem mutatnak róluk semmit?Azért mert
ha a jobbik komolyan gondolja azt amit mond is a tv 2-nél és az rtl-nél lehúzhatnák a rolót.a jobbik erősen ellenzi ugyanis ami ott folyik megjegyzem szerintem jogosan...de ez már senkit sem érdekel:D
8/24 anonim válasza:
Esetleg mivel mindkettő magyargyűlölő és a Jobbik nem az.
9/24 anonim válasza:
Miután Vona Gábor kijelentette, hogy mindkettő porig rombolná, szerinted ajnározni fogják és szerepeltetni? Ne viccelj már. És nem független egyik sem, egyedül az MTV az "elvileg" független tévé.
10/24 anonim válasza:
Az meg a másik, hogy a jobbik fanatikusok az Echo tévén meg a természetfilmeken kívűl mást nem néznek a tévében, hiszen ördögtől való dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!