Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy az RTL-n...

Miért van az, hogy az RTL-n és a TV2-n soha, egy büdös szó nem esik a Jobbikról, csak akkor, ha Vona "gárdista mellénybe" megy a Parlamentbe? Elvileg mindkettő független, nem?

Figyelt kérdés
2011. febr. 13. 21:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Miért tudná mindenki? Én életemben nem néztem a Zone Clubot, pedig tudom, hogy van olyan csatornám, és fogalmam sincs mi megy rajta.
2011. febr. 14. 18:29
 22/24 anonim ***** válasza:
Azért van így, mert a kormány és a média utálja a Jobbikot. Nem vetted észre, hogy ami nemzeti és hazaszerető (és ezt meg is meri mondani) azt utálják? csak Magyarországon. A külföldi radikális pártokat is utálják a saját hazájukban, mert eszmerendszerük szembe mer szállni a nemzetközi liberalizmus pusztító, felforgató ideológiájával.
2011. febr. 14. 20:02
 23/24 anonim ***** válasza:

Bocs!

Helyesen: Nem csak Magyarországon. (előző voltam)

2011. febr. 14. 20:03
 24/24 bumbi02 ***** válasza:

Miért, szerinted normális dolog? Normális dolog hogy a Jobbik egy szinte meg se szólal sok dolog ellen, de az hogy mellénybe feszitsenek arra van eszük? Hogy provokáljanak? Vona mit mondott: hülyeség ez a betiltás, hiszen a mellényen lévő pajzs szerepel a parlamentben is. bszki. a kalapács meg a sarló is szerepel külön külön sok helyen, miér van betiltva akkor? na mind1.

amúgy ez a baja az ellenzéknek. nem tud összefogni, a jobbiknak ilyeneken jár az agya hogy polgárpukkasztás, de ahelyett hogy ilyeneket csinálna, és ahelyett hogy az mszp feljelentgetné össze kéne fogniuk aztán ugy talán érnének is valamit. csak az egyik gyülöli másikat mer náci, a másikat meg azér mer komcsi. lehet ezé tartunk itt.

2011. febr. 14. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!