Mi a véleményetek a Jobbikról?
1. azt, hogy Mol ügyben egyetértettek - ki kellene hangsúlyozni.
2. össze kellene fogni a Fidesszel -mert visszakúsznak
a szoclibek.
3. Vona kapott egy jópontot René Guénon-ért
------------ ----------- ------------- ----------
ha most dühödten lepontoznak, akkor jól szóltam!
Pax et bonum!
Azt gondolom, hogy egy rettentően szánalmas párt.
Nyilván vannak jó meglátásaik, ötleteik és terveik, ezt senki nem vitatja el tőlük, de ezen jó dolgok abszolút eltörpülnek a szélsőséges hülyeségeik mellett.
Teljesen belebetegedtek az összeesküvés-elméleteikbe és a sovinizmusba, amit egyébként hazafiasság néven hirdetnek - észre sem véve, hogy átestek a ló túloldalára.
Ha valakinek a véleménye nem egyezik az övékkel, akkor átváltanak gyűlöletkeltésbe, hogy csak azért is ledegradálják az ellenfelet.
Munkámból adódóan sok Jobbikos programon voltam már, és mindenhol azt tapasztaltam, hogy öt percen belül átváltottak uszításba. Komolyan, a képemről lesülne a bőr, ha úgy beszélnék egy másik emberről vagy nemzetről, ahogy ők. Gúnynevekkel illetik más pártok tagjait, csürhének a különböző kultúrákat és úgy egyáltalán: képtelenek megadni a másoknak kijáró alapvető tiszteletet. Márpedig az én szememben ez undorító dolog.
Ugyanazt teszik, amit másban lenéznek és rettentően álszentek.
A Jobbik követőinek csoportja pedig tele van zsidó-cigány-más nemzetiség gyűlölő emberekkel, akik mit sem tudnak a történelemről, politikáról, szociológiáról, társadalomtudományokról vagy épp gazdaságról és mégis úgy tesznek, mintha mindenkinél jobban átlátnák a világ helyzetét....
Nem elég radikális és nem elég szélső!
Puhányok bandája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!