Szerintem magyarországon is ideje lennne legalizálni a meleg házasságot mit gondoltok?
Figyelt kérdés
szerintem két nő is házasodhat illetve két férfi is (és nem a templomi esküvőre gondolok mert a keresztények már régen nem érdekelnek senkit hanem simán a polgári esküvőre gondolok) mi a véleményetek (csak kúltúráltan légyszives..már ha nem vagy egy állat..)2015. jún. 29. 07:11
61/69 anonim válasza:
Egyébként ha azt hiszed, hogy csak a b_zik ellen történnek ilyen "támadások":
62/69 A kérdező kommentje:
de most róluk van szó nem a jobbikról :D
mondjuk aki másokat megtámad ok nélkül az egy állat
2015. jún. 29. 15:28
63/69 anonim válasza:
Arra céloztam, hogy ilyen állatok minden oldalon vannak, és nemcsak a b_zikat gyűlölhetik, hanem akár a hazafiakat is, csak utóbbival persze nincs tele a fősodratú média. Közben még az is eszembe jutott egyébként, hogy lehet, hogy semmi köze a támadásnak ahhoz, hogy ezeket a helyeket b_zik látogatják. Pl. nem fizették a védelmi pénzt, stb.
64/69 A kérdező kommentje:
jó és akik a gyakorin írtak a másik kérdésre?
vannak olyan emberek akik annyira gyűlölnek valakit hogy képesek ok nélkül bántani másokat hidd el csak azért mert más
2015. jún. 29. 15:38
65/69 anonim válasza:
Mondani sok mindent lehet, de attól még nem biztos, hogy ha tényleg olyan helyzetbe kerülne, meg is tenné. Eddig legalábbis biztosan nem tette meg, de ha egyszer megteszi, beszélhetünk róla.
66/69 A kérdező kommentje:
a kérdésből
"Én sem híreszteltem, mégis megtörtént."
vagy akkor a kérdező is hazudik meg mindenki? Minek kéred hogy linkeljek ha úgy se hiszed el ami le van írva..
2015. jún. 29. 15:53
67/69 anonim válasza:
Cikket kértem, nem gyakoris kérdést. Itt mindenki azt mond, amit akar. Ha akarom, kiírok egy olyan kérdést, hogy "megerőszakoltak a melegek, mit tegyek?", és onnantól lehet mondogatni, hogy milyen erőszakosak a b_zik.
68/69 anonim válasza:
Minek állsz le vitatkozni egy ilyen tuskóval akinek az index meg az origo szélsőliberális oldal? Normális ember csak legyint ezekre.
69/69 A kérdező kommentje:
mert azt hittem az elején még valami jó is kisülhet belőle :))
2015. jún. 29. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!