Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintem magyarországon is...

Szerintem magyarországon is ideje lennne legalizálni a meleg házasságot mit gondoltok?

Figyelt kérdés
szerintem két nő is házasodhat illetve két férfi is (és nem a templomi esküvőre gondolok mert a keresztények már régen nem érdekelnek senkit hanem simán a polgári esküvőre gondolok) mi a véleményetek (csak kúltúráltan légyszives..már ha nem vagy egy állat..)
2015. jún. 29. 07:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
8%

#48 Britni esete se különb ebből a szempontból.

#50 A házasság, amióta világ a világ, férfi és nő közötti szent kötelék. Ebből űznek gúnyt, ha a b_ziknak is engedélyezik. Bár szerintem te is megértetted, hogy mire gondolok, csak kötözködni akarsz.

2015. jún. 29. 14:34
 52/69 A kérdező kommentje:
pont ez a lényeg hogy akik támogatják őket nem értik az ellenséges viselkedést :D nem azért mondjuk mert idegesíteni akarunk vagy kötekedni csak egyáltalán NEM értjük hogy kit mit zavar ez :D
2015. jún. 29. 14:37
 53/69 anonim ***** válasza:
9%
Az zavar, hogy úgy viselkednek, mintha teljesen normális és természetes lenne a homoszexualitás. Ha nem akarnának házasodni, nem vonulgatnának, nem lenne velük tele a média, sokkal jobban elfogadnák őket, és egy-két hülyén kívül senkit se zavarnának.
2015. jún. 29. 14:42
 54/69 A kérdező kommentje:

magyarul akkor fogadnád el őket lemondanának a jogaikról és megváltoznának... az nem elfogadás

csak egy példa

két ember szereti egymást (legyen két nő mert úgy látom azt jobban elfogadják)

szóval két szép csinos kedves nő szereti egymást boldogan élnek együtt az utcán szeretné megfogni a párja kezét mert miért ne foghatná meg akkor ne dobálják már meg őket vagy támadják meg őket

illetve az egyik haldoklik a másiknak semmi joba nem lenne hozzá meglátogatni illetve semmilyen információt nem adnának ki róla egy vadidegenként kezelnék a párját

msot gondolj bele neked milyen érzés lenne ha a szerelmed haldokolna és semmit se tudnál róla?

Na pl ezért akarnak házasodni

2015. jún. 29. 14:47
 55/69 anonim ***** válasza:

Senki nem dobálja meg az egynemű párokat, ha megfogják egymás kezét az utcán, bármennyire is szeretnéd ezt hinni. Az lehet, hogy ellenérzést vált ki az emberekből, de az meg teljesen érthető. Ha lesz gyerekem, én sem akarom, hogy ilyet lásson, és erről vegyen példát.

Azt nem hiszem, hogy semmilyen információt ne adnának ki a haldoklókról legalább a legközelebbi barátoknak, de ha mégis így lenne, akkor erre is ki lehetne terjeszteni az éllettársi kapcsolat intézményét.

2015. jún. 29. 14:55
 56/69 A kérdező kommentje:

akkor se érted a lényeget :) nem akarnak másodrendü állampolgárok lenni

és vannak melegtámadások magyarországon bár főleg férfiak ellen irányulnak nem tudom miért hiszed azt hogy nincs ez tény

2015. jún. 29. 14:57
 57/69 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ha azt akarják, hogy fogadjuk el őket, akkor nekik is meg kellene adni a minimális tiszteletet, és elfogadni, hogy van, amit nem szeretnénk látni. Ez pedig nem másodrendűség kérdése. Ha olyan helyen élnék, ahol a többség b_zi, és undorodnak attól, ha egy férfi és egy nő fogja egymás kezét, én nem tenném ezt mások előtt.

Linkelj egy "melegtámadással" kapcsolatos cikket légy szíves!

2015. jún. 29. 15:00
 58/69 A kérdező kommentje:

tessék

[link]

[link]

de ebben a kérdésben valaki nyíltan ki is fejti hogy odavágna egyet ha melegeket látna az utcán (ki is nézem az emberekből)

http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas__..

2015. jún. 29. 15:07
 59/69 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, egyik esetben sem történt fizikai erőszak, és nem sérült meg senki. Ráadásul két szélsőliberális oldalról linkeltél, szóval ki tudja, mennyi igaz ezekből a cikkekből. Egyébként biztos vagyok benne, hogy a molotov-koktélos "támadás" nem történt volna meg a b_zipropaganda nélkül.
2015. jún. 29. 15:16
 60/69 A kérdező kommentje:
hagyjuk...:)
2015. jún. 29. 15:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!