Sok olyan meleg van Magyarországon, aki a jobboldali pártokkal (Fidesz, Jobbik) szimpatizál?
a szexuális hovatartozás és a politikai hovatartozás más-más géneken keresztül adódik át.
Ráadásul rengeteg egyéb tényezőn keresztül módosulhat.
Magyarán - hogy kérdésedet megválaszoljam - épp annyi buuzi van a jobbikban, mint a fideszben, vagy a magyar lókötők pártjában.
Mert ez a szám univerzális állandó.
Biztos vannak.
A Fidesz és már a Jobbik is tömegpárt, nem létezik, hogy ne lennének ilyen szavazóik is.
Viszont, szerintem inkább a liberálisabb pártokat preferálják.
mert min múlik a melegség? hátha újat tanulok tőled!
egyébként kizárt teljesen, hiszen gondolj bele, nyilván a legintoleránsabb közegben a legmagasabb a látencia. = sose fogjuk megtudni. (ezek jellemzőek azok, akik képesek hangosan "fújmocskosbu---izni" is, csak hogy álcázzák hajlamaikat, de persze ettől még nem kevesebb a számuk a jobb oldalon se)
Azért pl. Nyugaton látható, hogy a melegek többnyire a szociálisan progresszívebb, kevésbé konzervatív pártokhoz húzódnak.Persze vannak kivételek, az Egyesült Államoknak van egy olyan fiókja, ahova csak a meleg republikánusok gyűlnek.Annak ellenére, hogy szövetségi szinten a GOP ellenzi a melegek közötti házasságot.
Így gondolom, Magyarországon is megeshet.Nemrég mondta Gyurcsány, hogy ő pl. támogatja az azonos neműek közötti házasságot.
Előző vagyok
*Az Egyesült Államokban a Republikánus Pártnak van egy olyan fiókja, ahol csak a melegek gyűlnek.
Én leszbikus vagyok és sok meleget ismerek.
MIND jobboldali, fidesz, vagy jobbik.
Meleg férfi jobbos, leszbikus nő szinte soha ez a tapasztalatom.
"támogassa" ...igen-.-" :D
Én meleg vagyok és Fideszes.. jobbikra nem szavaznek, mert rasszizmus keltőnek találom, a baloldali szövetsegre ugyszint nem, mert képmutatóknak találom őket. Ez persze magán vélemény, lehet én tévedek, de akkor is így gondolom! :)
Gyurcsány meg *TÁMOGATHATJA;) a melegházassáot.. hallottunk tőle már jó sok igéretet és " szép/jó Magyarországot" :D
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!