Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok olyan meleg van Magyarorsz...

Sok olyan meleg van Magyarországon, aki a jobboldali pártokkal (Fidesz, Jobbik) szimpatizál?

Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 14:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem, hogy erről lenne bármilyen kimutatás.
2014. márc. 25. 14:30
 2/18 anonim ***** válasza:
57%

a szexuális hovatartozás és a politikai hovatartozás más-más géneken keresztül adódik át.

Ráadásul rengeteg egyéb tényezőn keresztül módosulhat.

Magyarán - hogy kérdésedet megválaszoljam - épp annyi buuzi van a jobbikban, mint a fideszben, vagy a magyar lókötők pártjában.

Mert ez a szám univerzális állandó.

2014. márc. 25. 14:33
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt honnan tudjuk, vagy várod a jelentkezésüket, hogy összeszámold őket? :-DD
2014. márc. 25. 14:37
 4/18 anonim ***** válasza:
67%

Biztos vannak.

A Fidesz és már a Jobbik is tömegpárt, nem létezik, hogy ne lennének ilyen szavazóik is.

Viszont, szerintem inkább a liberálisabb pártokat preferálják.

2014. márc. 25. 14:38
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Ha valaki elolvasta a válaszokat, akkor azon a dogmán kívül, miszerint a b*ziság csak a géneken múlik, azt is meg lehet tudni, hogy már a pártszimpátia is azokon múlik. Érdeklődve várom a folytatást.
2014. márc. 25. 14:42
 6/18 anonim ***** válasza:
95%

mert min múlik a melegség? hátha újat tanulok tőled!

egyébként kizárt teljesen, hiszen gondolj bele, nyilván a legintoleránsabb közegben a legmagasabb a látencia. = sose fogjuk megtudni. (ezek jellemzőek azok, akik képesek hangosan "fújmocskosbu---izni" is, csak hogy álcázzák hajlamaikat, de persze ettől még nem kevesebb a számuk a jobb oldalon se)

2014. márc. 25. 14:55
 7/18 anonim ***** válasza:
97%

Azért pl. Nyugaton látható, hogy a melegek többnyire a szociálisan progresszívebb, kevésbé konzervatív pártokhoz húzódnak.Persze vannak kivételek, az Egyesült Államoknak van egy olyan fiókja, ahova csak a meleg republikánusok gyűlnek.Annak ellenére, hogy szövetségi szinten a GOP ellenzi a melegek közötti házasságot.

Így gondolom, Magyarországon is megeshet.Nemrég mondta Gyurcsány, hogy ő pl. támogatja az azonos neműek közötti házasságot.

2014. márc. 25. 15:09
 8/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

*Az Egyesült Államokban a Republikánus Pártnak van egy olyan fiókja, ahol csak a melegek gyűlnek.

2014. márc. 25. 15:10
 9/18 anonim ***** válasza:
19%

Én leszbikus vagyok és sok meleget ismerek.

MIND jobboldali, fidesz, vagy jobbik.

Meleg férfi jobbos, leszbikus nő szinte soha ez a tapasztalatom.

[link]

2014. márc. 25. 15:21
 10/18 anonim ***** válasza:
67%

"támogassa" ...igen-.-" :D

Én meleg vagyok és Fideszes.. jobbikra nem szavaznek, mert rasszizmus keltőnek találom, a baloldali szövetsegre ugyszint nem, mert képmutatóknak találom őket. Ez persze magán vélemény, lehet én tévedek, de akkor is így gondolom! :)

Gyurcsány meg *TÁMOGATHATJA;) a melegházassáot.. hallottunk tőle már jó sok igéretet és " szép/jó Magyarországot" :D

18f

2014. márc. 26. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!