Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok olyan meleg van Magyarorsz...

Sok olyan meleg van Magyarországon, aki a jobboldali pártokkal (Fidesz, Jobbik) szimpatizál?

Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 14:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
65%

Hajrá FIDESZ, Hajrá Magyarország!

Csak az előttem szóló, kedves 10.válaszadót tudom ismételni.

21F(meleg)

2014. márc. 26. 11:03
 12/18 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem az a meleg aki balra szavaz a megalkuvó.

Csak azért teszi ezt, mert az érdekei ezt kívánják, nem azért mert mondjuk azt a nézetkört vallja.

Itt is sokan mondják, meleg vagy? Hát akkor baloldalt a helyed. De kérdem, miért is?

Ha egy meleg a Jobbikkal ért egyet döntő dolgokban, akkor csak azért nem fog balra szavazni, mert van egy két számára kellemetlen pontja, legalább is ha felelősen gondolkodik, tekintettel a jövőre.

Nem a szexuális magatartás határozza meg az ember gondolkodás módját, hitvilágát, legalább is szerintem.

Ép eszű embereknél legalább is nem.

Két féléből lehet választani, az egyik a nemzetrombolós oldal, a másik a nemzeties oldal.

Előbbi mindent megenged mindenkinek hogy a lehető legnagyobb szavazóbázisa legyen egy mézes madzag technikát használ amire jön mindenki mint bogár a fényre, utóbbi sem rekeszt ki senkit sem, de megkövetel egyfajta rendet.

A felelős ember tudja hogy a baloldali eszmék a világ legnagyobb paraszt vakításai, semmi másra nem jók hosszú távon mint az anarchiára.

Jobb oldalon rend van, ez nem jelent diktatúrát vagy elnyomást, egyszerűen csak azt hogy ahhoz hogy normálisan együtt élhessünk egymással, ahhoz be kell tartanunk bizonyos szabályokat.

Én inkább élnék egy olyan világban ahol ugyan nem lehetne nagy nyilvánosság előtt polgár pukkasztani, mint egy olyanban ahol mindenkinek mindent lehet a szabadság nevében, csak aztán emiatt a végére akár már egymás szabadságának a kárára is mehetünk, és az lesz az anarchia.

Tudom nagy távlatok ezek, de végeredményben nagy távlatokban erről szól hogy jobb vagy bal.

2014. márc. 27. 00:42
 13/18 anonim ***** válasza:
3%

A melegek nem azért szavaznak a jobboldalra, mert rendet akarnak :) vagy ilyesmit.

Nekik az a jó ha minél jobban lesüllyed az ország, kelet felé tolódik. Egy jobbos rendszerben jobban elnyomják a nőket, korruptabbak az emberek, jobban rohad minden.

Addig ők csendben játszhatják a kisded játékaikat.

Láttatok ti már meleg társkereső oldalt?

A legtöbb melegnek van felesége és mellette jár el mindenféle kannal találkozni.

Többségük alkoholista, illegális drogokat használnak, valamilyen nemi betegségük is van.

Keressetek rá a pride.hu-ra ahol férfiak keresnek férfiakat utána mondjátok, hogy nincs igazam. Ráadásul egy rakat meleget ismerek aki ezt csinálja.

A pride.hu-n megtaláljátok azt a fórumot ahol melegek zsidóznak nagy hévvel...

Nem rend kell nekik, az ellentéte mint minden jobbos szavazónak.

De nem kell aggódnotok, többségben vagytok jobboldaliak és pár éven belül Észak-Korea szintjére züllesztitek az országot.

Akinek van esze elmenekül és csak a krémje marad Magyarországon...

2014. márc. 27. 02:51
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

hát rég mosolyogtam ennyi,t de ez abszolút jól példázz a jobbosok agyi színvonalát ...

"Szerintem az a meleg aki balra szavaz a megalkuvó.

Csak azért teszi ezt, mert az érdekei ezt kívánják, nem azért mert mondjuk azt a nézetkört vallja."

>>>melyek lennének ezek az érdekek?

"Itt is sokan mondják, meleg vagy? Hát akkor baloldalt a helyed. De kérdem, miért is?

Ha egy meleg a Jobbikkal ért egyet döntő dolgokban, akkor csak azért nem fog balra szavazni, mert van egy két számára kellemetlen pontja, legalább is ha felelősen gondolkodik, tekintettel a jövőre."

>>> hát hogyne, egy "értelmes" meleg mindenképpen szeretne börtönbe kerülni és elnyomásban élni, csak mert pl a párjával kimegy az utcára ...

"Nem a szexuális magatartás határozza meg az ember gondolkodás módját, hitvilágát, legalább is szerintem.

Ép eszű embereknél legalább is nem."

>>>

1, kit nevezel épeszűnek?

2, a melegség avagy heteróság miért szexuális magatartás? nagyon el vagy te tévedve, de sztem egyik irányultság se korlátozódik a szexre, sőt mi több, az egész személyiséget meghatározza, és hatalmas tudatlanság "magatartás"-nak nevezni egyáltalán.

"Két féléből lehet választani, az egyik a nemzetrombolós oldal, a másik a nemzeties oldal."

>>> eyha ... tényleg? és aki se nem nagymagyarkodik se nem rombolja a nemzetet, azzal mi van? na meg teszem fel a kérdést, miben látod a nemzeties oldal lényegét és hol ütközik ez a melegek álláspontjával? sőt, akár a liberális állásponttal is?

"A felelős ember tudja hogy a baloldali eszmék a világ legnagyobb paraszt vakításai, semmi másra nem jók hosszú távon mint az anarchiára."

>>> ha te mondod ... esetleg némi alátámasztást is kaphatnánk, miben mutatkozik meg az anarchia és a parasztvakítás?

"Jobb oldalon rend van, ez nem jelent diktatúrát vagy elnyomást, egyszerűen csak azt hogy ahhoz hogy normálisan együtt élhessünk egymással, ahhoz be kell tartanunk bizonyos szabályokat."

>>> nem hát, de ne haragudj, néztél te már körül ebben az országban? rend az van, hogyne ...

"Én inkább élnék egy olyan világban ahol ugyan nem lehetne nagy nyilvánosság előtt polgár pukkasztani, mint egy olyanban ahol mindenkinek mindent lehet a szabadság nevében, csak aztán emiatt a végére akár már egymás szabadságának a kárára is mehetünk, és az lesz az anarchia."

>>> mit vélsz polgárpukkasztásnak? hogy melegek? na de gondolkodj már kicsit, a heterók is kimennek az utcára, sőt még csókolóznak is! vagy nem? sőt, még egymás kezét is gyakran megfogják! ehhez mit szólsz? ez nem anarchia?

>>>És miért is megyünk egymás szabadságának kárára?

2014. márc. 27. 07:54
 15/18 anonim ***** válasza:
86%

"Többségük alkoholista, illegális drogokat használnak, valamilyen nemi betegségük is van. "

>>>> ez nagyon jó!! :D

oké, akkor mondom neked:ez nem így van! de honnan szedsz ilyen eget verő baromságokat? meglepődnél, ha valóban ismernél pár hús-vér meleget, akikről a heteró imaget ringatod magadban ....

2014. márc. 27. 07:59
 16/18 anonim válasza:
52%
szimpla provokáció a kérdés egyébként.
2014. márc. 27. 10:46
 17/18 anonim válasza:
66%
Én leszbikus vagyok és fideszes, lehet hogy a jobbik lenne szimpatikusabb,de számomra túlságosan is ellenséges a melegekkel, kicsit azért számít. A baloldal túl sokat ígért eddig is, a fidesz legalább halad valamerre, nem ragaszkodom egyelőre a melegházassághoz, ha látom hogy a ország fejlődik valamerre és van mit enni :)
2014. márc. 27. 12:42
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

13-as vagyok. Nagyon sok meleget ismerek, jómagam is leszbikus vagyok.

Utálom a jobboldalt, de amit a liberális média kommunikál a melegekről egyszerűen hazugság.

Eleve leszbikusokat és melegeket egy lapon említeni nem lehet. Teljesen más szubkultúra, teljesen más szokások.

Az átlag meleg fideszes, néha jobbikos, hiába tagadjátok ezeket az emberek titeket támogatnak :)

[link]

Szépen nézzétek meg mennyi a komoly kapcsolat/szexpartner keresők aránya melegek, leszbikusok között. És, hogy milyen hirdetések vannak. :)

Utána mondjátok, hogy hazudok.

2014. márc. 27. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!