Szerintem magyarországon is ideje lennne legalizálni a meleg házasságot mit gondoltok?
Figyelt kérdés
szerintem két nő is házasodhat illetve két férfi is (és nem a templomi esküvőre gondolok mert a keresztények már régen nem érdekelnek senkit hanem simán a polgári esküvőre gondolok) mi a véleményetek (csak kúltúráltan légyszives..már ha nem vagy egy állat..)2015. jún. 29. 07:11
1/69 anonim válasza:
Mivel a GDP számításba beleszámít a házasságkötés ill. a szingli életforma is, ezért majd azt választják, melyik kedvezőbb képet fest kifelé.
2/69 anonim válasza:
Igen, sztem is legalizálni kéne, ez teljesen egyértelmű. Én egyedül az örökbefogadással nem értek egyet, minden másban tényleg meg kéne, hogy illessék őket ugyanazok a jogok.
3/69 anonim válasza:
Támogatom, őszintén nem értem azokat, akik hőbörögnek a melegházasság ellen, hogy mit zavarja őket?
4/69 anonim válasza:
Jól van, nekem mindegy. De ha 2 férfit meglátok csókolózni, inkább éhen halok mint lemenjek még1x :D
5/69 anonim válasza:
Én nem értek egyet, egyszerűen az én értékrendembe ez nem fér bele.
6/69 A kérdező kommentje:
én a kutyákat nem szeretem még se rugdusom meg őket ha meglátok egyet az utcán vagy protestálok a kutyatartás ellen ennyi :)
2015. jún. 29. 08:33
7/69 anonim válasza:
és konkrétan milyen értékrendedbe konkrétan mi nem fér bele?
8/69 anonim válasza:
A polgári házasságot minden bizonnyal... hiszem miért ne? A házasság olyan jogintézmény, amihez személyi és vagyoni viszonyok fűződnek - amik erősebbek az élettársi viszonynál.
Ami nagy kérdés, az a gyermek (vállalás, örökbefogadás, nevelés) etc. De úgy vélem, amíg a jogot nem ismerik el, addig tabudöntögetés nem lesz.
Más kérdés, hogy én elismerem, hogy: igen, joguk van hozzá. De nekem is jogom van ahhoz, hogy ne előttem csinálják, szóval ez oda-vissza történet.
Mindenki ismerje el és tartsa tiszteletben a másikat. Ennyi.
9/69 A kérdező kommentje:
hát akkor nem előtted házasodnak össze nem kell elmenni az esküvőre ha meghívnak ennyi :))
2015. jún. 29. 08:43
10/69 anonim válasza:
"Én nem értek egyet, egyszerűen az én értékrendembe ez nem fér bele."
Nem melegházasodnod kell, hanem csak engedni másnak. Érted a különbséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!