Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigány vagyok, dolgozom,...

Cigány vagyok, dolgozom, adózom, szavazok, iskolába járatom a gyerekeimet. Miért akarnak engem kiirtani? (bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ami duplán elszomorító, hogy aki ki akar engem irtani annak 100%-ra pontozzák a válaszát.

Van aki szebb jövővel köszönöm. Úgy tudom a Jobbik integrálni akarja a cigányokat, nem kiirtani!

2010. márc. 2. 15:38
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Sajnos most mennem kell.

Kérdező: Remélem hogy nem fog a jövőben hátrányod származni a származásodból. Sok szerencsét!

2010. márc. 2. 22:51
 52/54 anonim ***** válasza:
23%

Nem kiirtani, csak megfékezni a horda fosztogatását, mert lássuk be, Te csak egy igen szűk csoportba tartozol és a többség nem ilyen. Ha nem bűnözésből tartaná fenn magát egy igen nagy százalék a cigányok közül és nem terrorizálná a lakosságot, akkor nem zavarná a legtöbb embert.

Igaz, én a magyar-cigány keveredést házasság útján ellenzem, de ettől még lehetne békében élni.

2010. márc. 3. 12:21
 53/54 anonim ***** válasza:

Akkor szavazz a Jobbikra. Ha te ilyen vagy akkor van remeny!

UI: Nem akar kiirtani senki...hulyegyerek!

2010. márc. 3. 14:56
 54/54 anonim ***** válasza:
Sajnos itt magyarországon az emberekre az jellemző, hogy, iszonyúan fejlett a racionális tudásuk, de, az érzelmi intelligenciájuk a béka se*ge alatt van.
2010. márc. 3. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!