Cigány vagyok, dolgozom, adózom, szavazok, iskolába járatom a gyerekeimet. Miért akarnak engem kiirtani? (bővebben lentebb)
Ami duplán elszomorító, hogy aki ki akar engem irtani annak 100%-ra pontozzák a válaszát.
Van aki szebb jövővel köszönöm. Úgy tudom a Jobbik integrálni akarja a cigányokat, nem kiirtani!
Sajnos most mennem kell.
Kérdező: Remélem hogy nem fog a jövőben hátrányod származni a származásodból. Sok szerencsét!
Nem kiirtani, csak megfékezni a horda fosztogatását, mert lássuk be, Te csak egy igen szűk csoportba tartozol és a többség nem ilyen. Ha nem bűnözésből tartaná fenn magát egy igen nagy százalék a cigányok közül és nem terrorizálná a lakosságot, akkor nem zavarná a legtöbb embert.
Igaz, én a magyar-cigány keveredést házasság útján ellenzem, de ettől még lehetne békében élni.
Akkor szavazz a Jobbikra. Ha te ilyen vagy akkor van remeny!
UI: Nem akar kiirtani senki...hulyegyerek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!