Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigány vagyok, dolgozom,...

Cigány vagyok, dolgozom, adózom, szavazok, iskolába járatom a gyerekeimet. Miért akarnak engem kiirtani? (bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ami duplán elszomorító, hogy aki ki akar engem irtani annak 100%-ra pontozzák a válaszát.

Van aki szebb jövővel köszönöm. Úgy tudom a Jobbik integrálni akarja a cigányokat, nem kiirtani!

2010. márc. 2. 15:38
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
90%
A cigányok nagyon sokat tettek azért, hogy most mindet egy kalap alá veszik.Én például ott lakom, nem messze attól a kollégiumtól,ahol a cigányok magyar gyerekeket vertek,Nyíregyházán.Falról szedett szentképpel püfölték a parasztok gyerekeit.Szerinted ez a pozitív képet erősíti a cigányságról?Arról meg ne is beszéljünk, hogy a cigányok mennyire utálják a parasztokat,ahogy hívják a magyarokat.
2010. márc. 2. 15:58
 12/54 anonim ***** válasza:
85%

Komolyan mondom hogy félelmetes!

30-40 éve öli a cigányokat az az elit aki semmit nem ad nekik igazából. Mert egyszerűen alamizsnával megvette eddig a cinkos hallgatásukat, és kihasználta hogy kevéssel is beérik, azok a fasz@gyerekek! Akik meg kezelni akarják a problémát, ami nem fog menni úgy hogy semmit nem csinálunk, a szemetek. Meg kellene érteni hogy ez olyan mint a fogorvos, lehet hogy fáj a gyökeres megoldás, de utána begyógyulhatnak a sebek.

Ha nem így ellik el ez a 40 év, akkor semmi ilyesmire nincs szükség. De a társadalom sem másabb, ahogy a kapcsolataink, az érdekeink, a hozzáállásunk.

A Jobbik az igyekszik mindenkinek beadni a fájdalom csillapítót, és nem roncsolni, de nincsenek éveink.

2010. márc. 2. 15:59
 13/54 anonim ***** válasza:
68%

ez a kérdés provokáló, sőt lehet, hogy nem is cigány írta.

egy normális cigány aki integrálódott az általaában megveti az aljas cigányokat és megérti azt a magyart aki előítéletes miattuk.

persze vannak "értelmiségi" cigányok akik okosnak hiszik magukat és úgy gondolják, hogy nekik ki kell állni a népük mellett persze egyoldalúan, mondjuk ők ugyanolyanok mint az aljas cigányok csak nem késsel vernek, hanem szavakkal és azon dolgoznak, hogy ellehetetlenítsék a magyar emberek életét a cigányok mellett, uszítanak, stb...

Elég valószínű, hogy csak az agyunkat akarja a kérdező húzni, értelmetlen válaszolni rá.

2010. márc. 2. 16:00
 14/54 anonim ***** válasza:
67%
Csak én lettem lepontozva ? :(
2010. márc. 2. 16:02
 15/54 anonim ***** válasza:
68%

Először is el kell keserítselek. Az én megfogalmazásomban te nem vagy cigány. Az egy életmód, amit te a lírásod alapján, nem folytatsz.

Ha cigánynak tartod magad, akkor segíts a társaidon, hogy olyanok legyenek, mint te.

Ezt meg böngészd át, és mondj véleményt:

[link]

2010. márc. 2. 16:07
 16/54 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy te a kérdésedet feltetted ugy néz ki művelt kulturált cigány vagy.És amit leirtél.Az alapján nem veled van a baj.De szerintem meg még rengeteg ember szerint is biztosan tudod te is mi baj van a cigányok többségével.
2010. márc. 2. 16:12
 17/54 anonim ***** válasza:
85%

1. A Jobbik nem akarja integrálni a cigányokar

2. A kiírtási szándék egy reakció, nem pedig akció. A hatalmas cigánybűnözés vagy végletesen elkeseríti az embert, vagy nagyon feldühíti.

Tehát én a helyedbe a többi cigányra haragudnék, hogy miattuk álltalánosítanak téged.

2010. márc. 2. 16:13
 18/54 anonim ***** válasza:
95%

Nézd,félnie annak kell bármitől,aki okot adott rá.

Ahogy írod a társadalom hasznos tagja vagy,innentől mi a kérdés?

Egyébként azért nem értem,ezeket a kérdéskiírókat,mert pl.unokatesóm párja ,aki szintén cigány azt mondja,hogy dolgozom,rendesen nevelem a gyerekeimet,akik rendesen viselkednek,tanulnak.Miért is kellene félnem a jobbiktól?

2010. márc. 2. 16:46
 19/54 anonim ***** válasza:
89%

Nyugodj meg nem téged akarnak! És senki nem is fog!!!

A garázdálkodó fajtársaid szeretnék sokan megfékezni. Attól hogy általánosítanak még nem kell félned.

2010. márc. 2. 17:45
 20/54 anonim ***** válasza:
90%

Éljen minden becsületesen dolgozó vagy dolgozni akaró magyar roma ember! De amelyik gyilkolja, bántalmazza, kifossza embertársait (itt szándékosan nem magyart írok) az féljen csak!

Isten velünk van, ki lehet ellenünk?

Szebb Jövőt!

2010. márc. 2. 17:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!