Cigány vagyok, dolgozom, adózom, szavazok, iskolába járatom a gyerekeimet. Miért akarnak engem kiirtani? (bővebben lentebb)
Ami duplán elszomorító, hogy aki ki akar engem irtani annak 100%-ra pontozzák a válaszát.
Van aki szebb jövővel köszönöm. Úgy tudom a Jobbik integrálni akarja a cigányokat, nem kiirtani!
Gondolom te is tudod, hogy vannak olyan cigányok, akiknek azért vannak gyermekeik, hogy ne keljen nekik dolgozniuk, megéljenek belőlük. (családi pótlék stb...)
Ezt alakítaná át a Jobbik úgy, hogy szociális segély csak szociális kártyára, szociális munka mellett. Családi pótlék pedig harmadik gyermek után adókedvezményként. (magyarán mondva, ugyan úgy megkapod, csak kevesebb adót vonnak le tőled)
Ha bármilyen kérdésed van kérdezz tőlem.
AB néven szólíts meg. :)
Ha lesz a környékeden egy Jobbikos rendezvény, menj el rá, és kérdezd meg. De rendesen, akár "pimaszul" is.
www.jobbik.hu oldalon az eseménynaptárba folyamatosan frissítik a rendezvények listáját.
Azért, mert ezek az emberek nem megfelelő intelligenciával rendelkeznek, és, csak a saját tükörképüket tartják maguk elé. Egyszerűen hülyék.
-Egy magyar
igen, ez egy ilyen oldal! ha ki mersz állni magadért vagy az igazadért és ne adj isten nem vagy jobbikos akkor biztos hogy kezdődik a lepontozgatás. meg rád száll minimum 20 ember és megmagyarázza hogy hülye hazaáruló vagy.
de példaként meg lehet nézni az én arányomat is. egy hete mikor a jobbikos kérdésekhez kezdtem kommentelni még 92%-os volt. ha olyan választ írtam amiből kiderült hogy a baloldal felé húzok, egyból 0%-osra kommenteltek:D szóval ennyit arról hogy kíváncsiak a véleményünkre. csak a saját demagóg sz*rjukat nyomatják.
Jesszusom,figyelj ide te most vagy provokalsz vagy tenyleg valami nincs rendben.Biztos vagyok benne hogy vannak Mo-on olyan emberek akik kiirtananak,koztetek meg jocskan akik a magyarokat irtanak ki.Mindenesetre nem ertem mirol beszelsz.
En Jobbikos vagyok,az ismeroseim 1/3 resze cigany,ok is tudjak hogy Jobbikos vagyok semmi problemajuk nincs velem es nekem sem veluk.
Micsoda borzalom hogy olyan szintre ocsmanyoljak a Jobbikot hogy egy atlag embernek ez a velemenye:Ha te Gardista vagy vagy Jobbikos akkor az egyenlo azzal hogy ki akarod irtani a ciganyokat.
Nem beeszelve arrol hogy a programjukban eppen a romafelzarkoztatasrol van szo...de ha te talalsz mast is akkor lokd be ide.
Na ugyhogy:Szebb Jovot!
1. A 2.nál Nem a válasz 95%-os hanem a válasz adója!
A válasz csak 52% ha ez megnyugtat.
Az első azért 100 mert még senki se szavazott rá.
2. Nem csak rólad van szó.
3. Ne is vedd magadra mert sztem aki tud netezne, van pénze gépre, netre az nem abból a alulopós csóró önző fajtából való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!