Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cigány vagyok, dolgozom,...

Cigány vagyok, dolgozom, adózom, szavazok, iskolába járatom a gyerekeimet. Miért akarnak engem kiirtani? (bővebben lentebb)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Ami duplán elszomorító, hogy aki ki akar engem irtani annak 100%-ra pontozzák a válaszát.

Van aki szebb jövővel köszönöm. Úgy tudom a Jobbik integrálni akarja a cigányokat, nem kiirtani!

2010. márc. 2. 15:38
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
62%

Ne az én szavaimat,gondolataimat használd:)))

Téged még sosem bántott senki,mert ha így lenne ülnél a sarokban befordulva.Ne erőltess negatív véleményt a közösségre!Senki vagy!Én nem kell oda álljak senki elé,mert ha észre vetted nem bántok senkit,de te szégyen gyalázat vagy,aki tanyasi felfogással botorkál a metropoliszban!:)Nagy jellemre vall amit itt véghez viszel!Erre vagy büszke?Ez az életed?Sajnálatra sem vagy méltó és még te nevezed magad Magyarnak?Az vag apám,a rosszabbik fajtából:)))

2010. márc. 2. 22:03
 42/54 anonim ***** válasza:
70%

a saját szavaid, a saját véleményed, a saját jellemzésed. Itt éled ki a kisebbségi érzetedet.

Hiába szájkaratézol itt, hiába mondasz el engem bárminek, a valóságon ez nem változtat. Hiába mondod, hogy senki vagyok, ezt nem te mondod meg, tudom attól, hogy ha másokat leugatsz, akkor a te sérült lelked jobban érzi magát, de ettől te még ugyanolyan alja maradsz. ennyi. kár folytatnom veled, mivel értelmes vitára képtelen vagy. mocskolódni bárki tud.

2010. márc. 2. 22:06
 43/54 anonim ***** válasza:
74%

de mivel annyira nagyképűen mondtad, hogy menjünk azt mndjuk a cigányoknak, ezért gondoltam miért ne mondhatnád ezt egy áldozat szemébe is nemde? szóval az már nem menne mi? nahát....

Nem menne. Ez van. Most boldog vagy? Csak gondoltam mivel népirtást akartok, nem okozhat gondot a cigánybűnözők szemébe mondani.

2010. márc. 2. 22:14
 44/54 anonim ***** válasza:

ln egy szóval sem mondtam, hogy népírtást akarok. pár száz VALÓDI rasszista akar, többnyire divatrasszista. az itt hozzászólók nagy része aki előítéletes az nem akar. én sem. egyenlőséget akarunk, hogy ne kelljen félnünk a cigányoktól.

ha a te megoldásodat választanám, hogy odamegyek hozzájuk és a szemükbe mondom, annak az eredménye az lenne, hogy csoportosan lincselnek meg, ha több emberrel megyek oda, akkor meg már kész a bandaháború.

és ha véded őket, akkor vállald fel, hogy a társaid, a népcsoportod, ha elhatárolódsz tőlük, akkor ne védd őket.

2010. márc. 2. 22:18
 45/54 anonim ***** válasza:
38%

Na elértem simán amit akartam.Aki visszaolvas,most megérti a lényeget.Mindig ez van.Ő okos szép,leírja a köpést a tükörbe,aztán nem tart érdemesnek a további vitára.)

Remek.Ma is hoztad a formát.Az hogy te okosnak tartod magad,azon nem vitatkozom veled(mert:nálam okosabbal,vagy nálam hülyébbel teljes mértékben felesleges:))))

De nem tanítottak tisztességre okostojás,az biztos:)

Abszolút nem átkozódtam,de ha így történik,gondolj az itt leírt hozzáállásodra!

Nincs értelme a hozzászólásaimnak.

Számodra.A másik embernek,akit lecigányozol,le zsidózol,le hülyézel,világossá válik,mégse biztos hogy a te véleményed a normális és helytálló!

A hülye %.od meg szerinted jelent itt bármit is?Vagy az után kapod a lovét a seggn.alásért???

Anyám!Írjál olyan véleményeket(nem baj ha nem értenek veled egyet!!!)hogy az ne botránkoztasson meg embereket!(a kedvemért)

2010. márc. 2. 22:19
 46/54 anonim ***** válasza:

ln egy szóval sem mondtam, hogy népírtást akarok. pár száz VALÓDI rasszista akar, többnyire divatrasszista. az itt hozzászólók nagy része aki előítéletes az nem akar. én sem. egyenlőséget akarunk, hogy ne kelljen félnünk a cigányoktól.

Akkor azt hiszem nincs miért vitatkoznunk. Sajnos többen vannak szerintem pár száznál.

és ha véded őket, akkor vállald fel, hogy a társaid, a népcsoportod, ha elhatárolódsz tőlük, akkor ne védd őket.

Mint mondtam nem védem őket, és nem a társaim. Az olyanokat védem mint a kérdező. Akikkel nincs gond. És ha ez baj, akkor ezt elvállalom.

2010. márc. 2. 22:25
 47/54 anonim ***** válasza:
30%

A két példádból a középső.

Magyarán:aki dolgozik,az úgy teszi,hogy téged meg engem hosszútávon lealáz,nem adja fel még akkor sem,ha nem jön be a számítása.Lásd több hektáros szőlő bérművelés,paprika,hagyma,stb.

Az ilyet miért veszed egy kalap alá az ellenkezőjével???

Az hogy te úgy gondolod hogy egy dologról csak két vélemény születhet,nem biztos hogy úgy van!

(azt meg fel sem említem amit gondoltál a seggben a kéz,hasonlattal:)

Látod,nem volt igazad velük kapcsolatban...

2010. márc. 2. 22:29
 48/54 anonim ***** válasza:

ha az általánosítás ellen szólalsz fel, akkor azzal a többit is véded. hisz az általánosítással pont ellenük védekezünk. Beleesik így pár tisztességes is igen. De számunkra nem éri meg minden egyes cigánynak megadni az esélyt, a pozitív előítéletet, mert nagyon nagy a valószínűsége, hogy rosszul járunk.

gondolkozz kérlek!

Ha van egy dobozod tele golyókkal, 20 pirossal és 1 feketével.

Azt mondom ha ki tudod húzni a feketét akkor ügyes vagy, ha pirosat húzol akkor meghalsz. vállalnád e? megérné szerinted? ha önfeláldozó vagy akkor megéri. De én vagyok annyira nem mazohista, hogy nem vállalom be a hátam azért, hogy 100 cigány közül megkeressem azt aki tisztességes.

a tisztességes roma meg tudja oldani, többet kell küzdenie a romlott társai miatt, de ha akar, akkor kivívja a tiszteletet a fehérek között.

2010. márc. 2. 22:31
 49/54 anonim ***** válasza:
52%
utolsó...ezen a válaszom jöttem rá hogy te nem vagy normális....és ne is haragudj de ha jobbikos vagy akkor nem az épeszűek közé tartozol.Én nem vagyok jobbikos de tudom hogy vannak normálisan gondolkodók is...na te nem vagy ilyen.
2010. márc. 2. 22:40
 50/54 anonim ***** válasza:
te is tudsz ám érvelni, taps.
2010. márc. 2. 22:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!