Cigány vagyok, dolgozom, adózom, szavazok, iskolába járatom a gyerekeimet. Miért akarnak engem kiirtani? (bővebben lentebb)
Ami duplán elszomorító, hogy aki ki akar engem irtani annak 100%-ra pontozzák a válaszát.
Van aki szebb jövővel köszönöm. Úgy tudom a Jobbik integrálni akarja a cigányokat, nem kiirtani!
Most nem,máshol meg teli írtok mindent ezzel....
Szarkeverő!
Szia!
Én is cigány vagyok. Bár nem teljesen. Ne törődj velük. Én se törődök. Nem fognak kiirtani minket, mert ahhoz kevés a hatalmuk. Én külföldön fogok élni, ha felnőttem. Lehet hogy örökre idegenként fognak kezelni, de egyenlőként.
Amúgy megjegyezném hogy sok cigányra jogosan haragudnak. Ők bűnöznek. De hé, ne a normális embereket idegesítsétek ezzel. Mondjátok a cigánybűnözők szemébe, ha meritek.
"Mondjátok a cigánybűnözők szemébe, ha meritek."
ezzel a kijelentéseddel nem vagy jobb a többi cigánynál. menj is külföldre, nem kellesz ide, ilyen ember nem.
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:32
Sajnálom ha megsértettem az érzéseidet. Ha azt mondtam volna hogy cigányok, fosszatok ki egy Magyar gárdistát, ha meritek, akkor az nem zavart volna, mi? Na ugye.
van egy kis különbség. rossz jobbikosból max pár százat tudnátok felmutatni.
rossz cigányból viszont zsigerből lehetne találni több ezret településenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!