Cigány vagyok, dolgozom, adózom, szavazok, iskolába járatom a gyerekeimet. Miért akarnak engem kiirtani? (bővebben lentebb)
Ami duplán elszomorító, hogy aki ki akar engem irtani annak 100%-ra pontozzák a válaszát.
Van aki szebb jövővel köszönöm. Úgy tudom a Jobbik integrálni akarja a cigányokat, nem kiirtani!
"Magyar gárdistát, ha meritek, akkor az nem zavart volna, mi? Na ugye."
nem vagy túl okos, te nem fogsz sok mindent elérni külföldön. ilyen gondolkodással.
viszont az látszik, hogy cigány vagy. Csak egy cigány vagy cigányosan viselkedő szokott így beszélni....
Igazad van. De én rájuk is haragszom. Egy darabig nem szóltam egy barátomhoz, mert azt mondta hogy büdös magyar pl.
Elhiszem hogy most azt gondoljátok olyan vagyok mint ők. De én elítélem őket. De mégis haragszom a rasszistákra is. Csak nem tűrhetem hogy egyesek azt mondják hogy Auswitzbe zárnának, nem?
73%-os!Te aztán egy nagy ember vagy!A véleményed alapján,már egyszerűen emberszámba sem veszlek!Senki vagy.Napról-napra,egyre jobban.Itt a pajtásod(vagy te magad)akivel kiosztjátok a véleményt,ami meg nem tetszik,(nem értelmes válasz,nincs mondanivaló,provokáció)aztán elmenekülsz(tök).Gáva senki vagy.Én már kiismertelek rendesen,meg rajtam kívül mások is.Tanulj meg tisztelni másokat,akármilyen bőre van(tudom,nem vagy rasszista)dehogynem!Mit képzelsz magadról valójában?Felsőbbrendű,okos,intelligens,mindent látó,mindentudó,kiváltságos vagy?NEM!
Egy provokatőr,egy a sok közül,aki meg van a semmiről győződve,hogy az a legjobb a világon.Ha cigánykérdésben ilyen okos vagy,miért nem mész közéjük,miért nem mondod el nekik hogy milyenek szerinted és alja nép???Miért?
Van köztük bőven,aki ha a seggébe dugná az ujját,akkor is kidolgozna téged bármikor:)Persze nekik nincs számítógépük,nem tudnak reagálni a hülye nézeteidre,amiért én kérek tőlük elnézést!
Hagyjátok szegényt,beteg.Az agybaj,nagy baj.Változtass magadon,mert csak egyre az ellenszenvet szerzed.Tiszteld a másikat!Az élet nem felejt,az ilyen véleményeid hangoztatásáért megkapod a méltó fizetséged,valamilyen formában tőle!Viselkedj normális emberhez méltóan,még ha nehéz is!
talán mert szeretnének rendesen élni és tudod az ember az elkeseredésében mond dolgokat. téged az bárn, hogy valaki mond valamit, minket jobban bánt, hogy a népcsoportod meglop megver megöl minket. kicsit erősebb nem?
és ha tleg átlátnád a dolgokat, akkor nem azokra haragudnál akik önvédelemből előítéletesek lesznek és nem lennél ekkora paraszt, hogy beugatsz ilyet, hogy mondjuk a cigánybűnözőnek ha merjük...
menj oda egy nénihez akitől a vagyonát rabolták ki a cigány társaid és megverték (nem nehéz falun ilyet találni), és mondd neki ezt, HA MERED, legyen akkor ennyi bőr a képeden, mondd az emberek szemeibe személyesen, ne csak itt legyen nagy a szád. és csodálkozol, ha iylen kijelentéseid után téged is megutálunk?
"73%-os!Te aztán egy nagy ember vagy!A véleményed alapján,már egyszerűen emberszámba sem veszlek!Senki vagy.Napról-napra,egyre jobban."
pár napja még 72%-os voltam, így már megbukik az állításod, hogy te itt kiismersz engem. És rosszabb vagy mint az aki a cigányok felé előítéletes, hisz mi több ezer tapasztalattól lettünk előítéletesek te viszont itt százalékok alapjn fröcsögsz. Hasonló jókat kívánok neked is, mellesleg én elérek sok mindent, nem kell féltened. Te viszont nagyon agyszegény ember lehetsz az írásod alapján.
"Napról-napra,egyre jobban.Itt a pajtásod(vagy te magad)akivel kiosztjátok a véleményt,ami meg nem tetszik,(nem értelmes válasz,nincs mondanivaló,provokáció)aztán elmenekülsz(tök).Gáva senki vagy."
nem én provokálok, és bár k.rvára nem tudod ki vagyok, de biztosan tudod, hogy nem mondok értelmeset, többet érveltem már itt értelmesen mint te ez biztos.
mellesleg mit értesz elmenekülés alatt? Válaszoltam mindenre idáig. voltál már pszichiáternél? Szerintem valami gond van a buksiddal!
"Én már kiismertelek rendesen,meg rajtam kívül mások is."
kiröhöghetlek? köszi:)
"Tanulj meg tisztelni másokat,akármilyen bőre van(tudom,nem vagy rasszista)dehogynem!Mit képzelsz magadról valójában?Felsőbbrendű,okos,intelligens,mindent látó,mindentudó,kiváltságos vagy?NEM! "
nézz tükörbe és köpj egy nagyot! Nemtom kihez beszélsz, de az állításaid felém nem állják meg a helyüket. A kioktató te vagy most, te játszod a nemlétező agyadat.
"Egy provokatőr,egy a sok közül,aki meg van a semmiről győződve,hogy az a legjobb a világon.Ha cigánykérdésben ilyen okos vagy,miért nem mész közéjük,miért nem mondod el nekik hogy milyenek szerinted és alja nép???Miért? "
vagy cigány vagy aki játsza az agyát, vagy egy fa*sz aki szart sem tud, de inkább cigány, mert nagyon magabiztosan invitálsz az oroszlánbarlangba. Nem kösz, ha tehetem kerülöm őket, nincs kedvem úgy végezni mint Szögi Lajos.
"Van köztük bőven,aki ha a seggébe dugná az ujját,akkor is kidolgozna téged bármikor:)"
Látom, hogy kb eddig jutottál most te is, a seggbe dugásig.
"Persze nekik nincs számítógépük,nem tudnak reagálni a hülye nézeteidre,amiért én kérek tőlük elnézést!
Hagyjátok szegényt,beteg.Az agybaj,nagy baj.Változtass magadon,mert csak egyre az ellenszenvet szerzed."
erre már nem tudok mit reagálni annyira fröcsög a szartól.
"Tiszteld a másikat!Az élet nem felejt,az ilyen véleményeid hangoztatásáért megkapod a méltó fizetséged,valamilyen formában tőle!Viselkedj normális emberhez méltóan,még ha nehéz is!"
Noh még átkozódsz is? Ne aggódj, az élet és én nagyon jól kijövünk egymással, nincs okom rá, hogy bármiféle bosszútól féljek, emberként viszont megprbóbálhatnál te viselkedni azt hiszem.
Nah szummázva:
A szövegelésed kb a semmiről szólt, többnyire hazugságokról baromságokról, fröcsögött a gyűlölettől, nulla érvelés, nulla gondolkodás. Szerintem nézz magadba. Még fel kell nőnöd.
"Nem a társaim. A néninek nincs miért haragudnia rám. Nem én raboltam ki. És soha nem is fogok senkit."
de mivel annyira nagyképűen mondtad, hogy menjünk azt mndjuk a cigányoknak, ezért gondoltam miért ne mondhatnád ezt egy áldozat szemébe is nemde? szóval az már nem menne mi? nahát....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!