Mi a véleményetek arról, hogy Vona Gábor kijelentette, hogy aki radikális nézetek miatt szavazott a Jobbikra, az inkább keressen másik pártot, mert a Jobbik nem radikális?
19:50
Nos, rémlik, h a múltkor még listázni akarták a zsidó lakosságot. Ez elég rasszista?
Illetve etnikai alapú statisztikát akartak vezetni a bűnözőkről. Ez is rasszista, nem?
De most én is kérdezek egyet: ha annyira rá vagy állva a törvényjavaslatokra, mond már el, a programjuknak hány pontját dolgozták ki törvényjavaslattá? 5 év alatt? Ugyanis szakmai vitát nem lehet folytatni sablonos ígéretekről, ahhoz konkrét, kidolgozott tv.javaslat kellene.
Úgy is kérdezhetném: van-e politikai teljesítménye a Jobbiknak? Mondj nekem az elmúlt 1 évből egy értelmes jobbikos tv.javaslatot.
...
Egyébként meglepődnél, h mennyit számít egy párt ideológiai háttere.
Az összes cikk a kettősmérce-től származik.
De a címben szereplő részhez pont nem készült facebook mentés így csak a hiszek benne, vagy nem kérdés van.
Ha most elkezdeném linkelgetni a jobbikos média írásait akkor egy teljesen parttalan vita lenne belőle.
20:15
"De a címben szereplő részhez pont nem készült facebook mentés így csak a hiszek benne, vagy nem kérdés van."
Mondjuk maga a jobbikos képviselő sem cáfolta, de ne zavarjon. Mint ahogyan egyik hírt sem cáfolta a Jobbik.
Tudod, pont ez a vak hit, amit itt leművelsz.
"Mondjuk maga a jobbikos képviselő sem cáfolta, de ne zavarjon. Mint ahogyan egyik hírt sem cáfolta a Jobbik."
Nem baj, abszolút nem zavarja őt.
"Tudod, pont ez a vak hit, amit itt leművelsz."
Nem tudja.
#33 34
Nem is cáfolta a jobbik:
Minek cáfolja? Másból sem állna a kommunikációjuk, minthogy cáfolnak valamit amivel az Origó előjön, vagy a 444 vagy a kettősmérce.
Az összeesküvés elméletekben az Illuminati sem cáfolta, hogy ők irányítanák a világot, akkor ők irányítják a világot.
A gyógyszercégek sem cáfolják az emberek szándékos legyilkolását szóval ők direkt embereket gyilkolnak.
"Ha most elkezdeném linkelgetni a jobbikos média írásait akkor egy teljesen parttalan vita lenne belőle."
Nyilván. De ez nem cél. Biztos Staudt Úr is ki tudta magyarázni hogy nem köpött a cípőbe, csak elámult a Mátyás templom szépségén, amikor kicsurrant a nyál a szájából, és amúgy sem a cipő felé esett csak egy arra szálló sirály tarkóján megpattant és végül a cipőben kötött ki. Parttalanná lehet tenni értelmetlen bizonygatásokkal minden cselekedetet. Ettől még nem lesznek hülyék az emberek. És nem kell semmilyen ítélet vagy bizonyítás. Tudják hogy mi történt mintahogy tudják hányadán álljanak ehhez a párthoz.
Nem is ahhoz kértem linket és ezeket még a Jobbik is beismerte.
"Minek cáfolja? Másból sem állna a kommunikációjuk, minthogy cáfolnak"
Én fogalmaztam rosszul, elnézést. Akkor így mondom: beismerték. Így már érted? Vagy nekik sem hiszel?
ma 20:45
Orbán meg beismerte hogy igazából gyíkember, csak sajnos most linket nem találok, használt a google-t :D
A fele teljesen nonszensz az állításoknak a felét pedig beismerték. Én a nonszenszebb részre kértem hivatkozást, mivel az összes link ugyanarra az oldalra mutat, ami szintúgy nem ad hivatkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!