Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Vona Gábor kijelentette, hogy aki radikális nézetek miatt szavazott a Jobbikra, az inkább keressen másik pártot, mert a Jobbik nem radikális?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy a Jobbik programjában eddig sem volt radikális törvény javaslat, és ezután sem lesz, szóval aki erre számít az rossz pártot támogat..
2015. ápr. 14. 18:10
 81/111 anonim ***** válasza:

Minek fejleszteni olyan vonalat ahol kevesen utaznak-ra írta ma példát.

Ott is kevesen utaztak a fejlesztés előtt.

2015. ápr. 15. 13:14
 82/111 anonim ***** válasza:
88%

13:14

Az nem mellékvonal, ami két város között van és van POTENCIÁLIS utazóközönség. Én mellékvonalakról beszéltem, de már kezd unalmassá válni, szándékosan nem érted.

2015. ápr. 15. 13:19
 83/111 anonim ***** válasza:
88%

12:59

A Cserdi mintáról gondolom még csak nem is hallottál. Ott sikerült erőszak nélkül, 21. századi módon megoldani a roma integrációt. Szemben Érpatakkal, ami a Jobbik elképzelését tükrözi az "integrációról".

2015. ápr. 15. 13:19
 84/111 anonim ***** válasza:
88%

13:07

Amúgy felfogtad, amit korábban írtam? Listázni akarták a zsidó lakosságot. Nem megszámolni. Listázni. Érted? Ha ez nem rasszista, nem tudom mi az.

2015. ápr. 15. 13:21
 85/111 A kérdező kommentje:

na mutasd, hol alkalmaztak erőszakot :D

amúgy te amiket írok felfogtad? mert nem úgy tűnik

2015. ápr. 15. 13:22
 86/111 anonim ***** válasza:
88%
Ez hülye. :(
2015. ápr. 15. 13:24
 87/111 A kérdező kommentje:

ma 13:24

miért is? mert a 20adára sem reagálsz annak, amit mondok, viszont amikor én nem értek veled egyed, akkor azonnal hülye vagyok.. gratulálok :D téged nagyon megbolondított a média

2015. ápr. 15. 13:31
 88/111 anonim ***** válasza:
100%

Erőszak mentesen lefizetik őket.

Ugye nem gondolod, hogy ez a csúcs megoldás?

2015. ápr. 15. 13:35
 89/111 A kérdező kommentje:

13:24

a pontos felszólalás így hangzott:

"Úgy gondolom, pont itt lenne az ideje egy ilyen konfliktus kapcsán annak, hogy felmérjük azt, hogy az itt élő, és különösen a magyar Országgyűlésben és a magyar kormányban hány olyan zsidó származású ember van, aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára."

szerintem nálad naivabb ember nem létezik, ha szerinted más országokban nem mérik fel, hogy vannak e emberek a parlamentben, akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, főleg az izraeli terrortámadások után.. -.- hidd el, mindenhol felmérik az adott ország és izrael kettős állampolgárai között vannak e akik nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek.. maximum nem jelentik ki, hogy ezt megteszik..

amúgy nem értem, miért baj, ha adatok vannak arról, hogy ki izrael állampolgár.. ha én romániából jöttem, és román magyar állampolgárságom van, arról is pontos adatok vannak.. sőt ha oylan országból jöttem, ahol háborúk vannak, biztos lehetsz abban is, hogy még pontosabb adataik is lennének rólam nemzetbiztonsági okokból..

2015. ápr. 15. 13:50
 90/111 A kérdező kommentje:

és ha nem tudsz szöveget értelmezni, kihangsúlyozom neked a lényeget: "aki bizonyos nemzetbiztonsági kockázatot jelent Magyarország számára" nem a zsidókat kell felmérni.. hanem azt kell felmérni a terror támadások miatt, hogy van-e aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent :D

szerintem ezzel nincs semmi probléma, ez a feladata a kormánynak, ha egy adott területről érkező emberek körében felmerül a terrorizmus veszélye

2015. ápr. 15. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!