Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Vona Gábor kijelentette, hogy aki radikális nézetek miatt szavazott a Jobbikra, az inkább keressen másik pártot, mert a Jobbik nem radikális?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy a Jobbik programjában eddig sem volt radikális törvény javaslat, és ezután sem lesz, szóval aki erre számít az rossz pártot támogat..
2015. ápr. 14. 18:10
 71/111 anonim ***** válasza:
50%

Többkulcsos Szja.

Vasútfejlesztés a vidéki mellékvonalakon is.

Alapvető élelmiszerek ÁFA kulcsának csökkentése.

2015. ápr. 15. 12:41
 72/111 A kérdező kommentje:

"Elsőként a cigányság helyzetének állapotfelmérése elengedhetetlen, lássunk

végre tisztán. A cigánybűnözés felszámolása céljából szükségesnek tartjuk a rendőrség megerősítését és a csendőrség

felállítását, a törvények betartását és betartatását. A cigányintegrációra szánt óriási keret egy faji alapú, nem hatékony,

átláthatatlan „fekete doboz”. Az évtizedek óta tartó pénzcsapot el kell zárni, felül kell vizsgálni és el kell számoltatni.

Az alapot át kell nevezni és valódi feladathoz kötni, mint a bentlakásos iskolarendszer, a tehetséggondozás és a családtámogatás,

a magyar identitás erősítése. Fontosnak tartjuk megvitatni a deviáns személyek külön lakókerületeinek

kialakítását, ahogy ez Hollandiában is jellemző. A cigányságot válaszút elé kívánjuk állítani. Aki a többségi társadalommal

kíván tartani az ország felépítésével, azt segítjük, támogatjuk ebben, együtt sírunk, együtt nevetünk, de azok,

akik a többségi társadalomtól csak javakat várnak, a kötelességeiket nem teljesítik, sőt, antiszociális magatartásukkal

még terrorizálják is a normális többséget, őket az igazságszolgáltatás és a szociális rendszerből való kizárás eszközeivel

fogjuk fegyelmezni. Ez az elv egyébként nemcsak a cigányságra érvényes, hanem általános, mindenkire vonatkozó

elvként érvényesítjük."

külön hangsúlyozom a szöveg végét: ebben az ideológiában ez MINDENKIRE vonatkozik, és nem a cigányságra kizárólag.. a cél, többé ne legyen kiváltság cigánynak lenni, mert ez a diszkrimináció erősíti a magyar emberben a gyülölködést a cigányokkal szemben, egyáltalán nem segít a cigányoknak a beilleszkedésben.

2015. ápr. 15. 12:47
 73/111 A kérdező kommentje:

ezzel kapcsolatban a bentlakásos iskolák, családi támogatások stb témáról be is adtak törvény javaslatot, amit utána a Fidesz bevezetett, és úgy adta elő mintha ők találták volna ki.. -.-

a pénzügyi rendszer átláthatóságával kapcsoaltban foylamatosan adnak be törvény javaslatot, azon az oldalon, amit linkeltem láthatod, hogy jelenleg is futnak ilyenek.. ezeket vajon miért hagyják figyelmen kívül? lehet megéri lopni és átláthatatlanul hagyni a roma segélyező rendszert??

2015. ápr. 15. 12:52
 74/111 anonim ***** válasza:
88%

12:41

Ez most komoly? Ezeket minden párt támogatja. Az első pont kivételével, még a kormány is.

A második pont egyébként hülyeség. Minek fejleszteni olyan vonalat, ahol naponta 20-an utaznak?

Azt már csak halkan jegyzem meg, h a cigány integrációról volt szó.

2015. ápr. 15. 12:53
 75/111 A kérdező kommentje:

bemásoltam neked javaslatokat, ideológiákat, linket adtam neked jelenlegi javaslatokra, még mindig nem kaptam oylan törvény javaslatot a jobbiktól, ami rasszista lenne -.-

emellett kérdezném, a többi párnak mi is a roma programja?

elmondom vázlatosan, hogy mi:

-a médiában tegyünk úgy, mintha minden rendben lenne

-hatalmas összegekkel "támogassuk" a cigány felzárkózást

-a pénzt nyúljuk le, miközben a bürokrácián keresztül eljutna a cigányokig

-médiában állítsuk be, hogy ez működik

-aki mást mond, állítsuk be rasszistának

NA EZ A JELENLEGI ROMA PROGRAM.. TETSZIK???

2015. ápr. 15. 12:59
 76/111 anonim ***** válasza:
78%

Olvasd át mindenki programját és rájössz, hogy nem.

A második ponthoz a Máv anno Szombathely-Sopron vonalról is ezt gondolta, de az újranyitás óta folyamatosan emelkedik az utasszám. Pedig már a teljes bezáráson gondolkodtak, mikor megvette a GySEV.

Azt gondoltam, hogy egy oldalon egy menüpont megtalálása nem okoz számodra gondot, de én kérek elnézést.

2015. ápr. 15. 13:03
 77/111 anonim ***** válasza:
82%

12:52

Nem tudom komolyan venni egy olyan párt pénzügyi átláthatóságról szóló javaslatait, akiknek a finanszírozása szintén hét pecsétes titok. Ha érted mire gondolok...

Arról pedig vitatkozhatnánk, h ki kitől lopott ötleteket a programjához.

2015. ápr. 15. 13:03
 78/111 A kérdező kommentje:

ma 13:03

ezek már komoly érvek voltak

(taps-taps) xddd

2015. ápr. 15. 13:05
 79/111 anonim ***** válasza:
82%

"Szombathely-Sopron"

Ez mióta is mellékvonal?

Azt ugye tudod, mit jelent a mellékvonal kifejezés?

2015. ápr. 15. 13:06
 80/111 A kérdező kommentje:

linkeltünk, bemásoltunk neked már jó sok dolgot, tőled mégsem kaptam még rasszista törvény javaslatot, csak a szubjektív véleményed, amit mindig úgy alakítasz, hogy neked legyen igazad :D

kérnék én is forrást!!!

2015. ápr. 15. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!