Mi a véleményetek arról, hogy Vona Gábor kijelentette, hogy aki radikális nézetek miatt szavazott a Jobbikra, az inkább keressen másik pártot, mert a Jobbik nem radikális?
Első és a másodikról tudok.
A többiről még csak forrás sincs.
18:33
A kérdésedben Vona kijelentéséről kérted a véleményünket. Akkor miért jössz a Fidesszel?
Egyébként a Fideszből kirakják azokat akiket bíróság marasztal el:
Amiket pedig a 8-as felsorolt, tények. Nyugodtan olvass utána.
"ez 90%-ban kamu, hogy a Jobbikosokat ócsárolják"
Az a gond hogy egyik se kamu. Dr. Staudt Gábor (doktor!!! érted?!!!) gyilkosság emlékműveket köpköd le. A másik meg zsidóbábukat akaszt fel... Most mit mondjon erre az ember? Hogy rá szavazok, mert a fidemeszpé sokat lopott? Hát szép kilátások.
18:32
"ez 90%-ban kamu, hogy a Jobbikosokat ócsárolják"
Ez kb. olyan szintű logika, mintha azt mondanám, h "a Fidesz nem is csalt és mutyizott, csak ezzel ócsárolják". "Az MSZP nem is lopott, csak..." bla-bla-bla
Vedd már észre magad.
ma 18:57
én nem kezelem tényként, azt hogy a Fidesz mutyizott.. semmit sem kezelek tényként, amíg csak pofázás van róla, és semmi érdemi bizonyíték.. hát bocsánat a felfogásomért..
a gond az hogy az MSZP-nél és a Fidesznél konkrét bírósági ítéletek is vannak, bizonyítékokkal alátámasztva, míg a Jobbikkal szemben mi van? üres pofázás, ócsárolás stb.
- A Jobbik szerint ők nem is játszanak össze a Fidesszel, és csak a kábítós cigányok miatt lett kétharmad
- Vona Gábor tapolcai jelöltje: a cigányság a zsidók biológiai fegyvere (eredeti poszt a Kettősmércén)
- A Jobbik jelöltje szerint a zsidók a magyarok ellenségei
- Cigányok elleni erőszakról fantáziál a mezőtúri választás jobbikos jelöltje
Ezeknek hol a forrásuk?
"én nem kezelem tényként, azt hogy a Fidesz mutyizott.. semmit sem kezelek tényként, amíg csak pofázás van róla, és semmi érdemi bizonyíték.. hát bocsánat a felfogásomért.. "
Majd ahogy tapasztaltabb leszel, elég lesz a puzzle pár darabját meglátnod, és tudni fogod miről szól a kép. Nem kell kiraknod az utolsó darabig, hogy elhidd.
Nekem elég hogy valami ott volt, most meg nincs ott. Tudom hogy ellopták. Nem kell megvárnom az ítéletet. Ami 99% h nem is lesz. Tudom hogy mutyizott.
ez a legviccesebb:
"Cigányok elleni erőszakról fantáziál a mezőtúri választás jobbikos jelöltje"
xDDD
komolyan nem érzitek a különbséget az ilyen hülyeségek és a konkrét kézzel fogható dolgok között, amit pl a Fidesz művel az országgal? :D
komolyan vicc..
ilyet bármikor bárki kitalálhat, pl "Orbán éjszakánként az adófizetők pénzéből épített stadionokról álmodik" :D
vagy "Matolcsi tündérmesékbe képzeli magát a pszichiátriai betegsége miatt" :D akármikor mondok neked ilyeneket :D ne legyél már ilyen nevetséges :D
19:04
"Jobbikkal szemben mi van? üres pofázás, ócsárolás stb."
Tényleg nem hallottál azokról, amiket a 8-as írt? És még lehetne tucatjával sorolni a hasonló eseteket, akár csak az elmúlt egy évből.
"Nekem elég hogy valami ott volt, most meg nincs ott. Tudom hogy ellopták. Nem kell megvárnom az ítéletet. Ami 99% h nem is lesz. Tudom hogy mutyizott."
nem azt mondtam hogy naív vagyok.. -.- hanem azt, hogy nem hiszek el mindent szart, amit a híradóban látok :D
miért te oylan szinten belelátsz, hogy tudod, hogy ki mikor és miért teszi azt amit tesz? mégis hogyan? mert ha nem vagy a tűz körül esélyed sincs ezt átlátni.. majd ha tapasztaltabb leszel rájössz, hogy semmi sem az aminek látszik a politikában :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!