Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Veszélyt jelentenek a meleg...

Veszélyt jelentenek a meleg emberek a kiskorúakra?

Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 13:30
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
6%

Nem születéskor dől el a nemi beállítottság, hanem neveltetéskor. Lehet, hogy van, aki hajlamosabb rá, és van, aki kevésbé, de szinte mindenkit lehet heterónak és b_zinak is nevelni.

Képzeljük el, hogy van egy teljesen zárt közösség, ahol minden férfi b_zi, és minden nő leszbikus, és egyszercsak valahogy bekerül ebbe a közösségbe egy újszülött gyerek! Ha itt nő fel, vajon ugyanakkora eséllyel lesz homoszexuális, mint a mi világunkban?

2015. márc. 29. 08:29
 42/58 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom, csináld meg a kísérletet. De ne csak saját elméleti kísérleteid által fogalmazd meg a véleményed.

Szerintem a neveltetéstől csak az függ, hogy fel meri-e vállalni valaki a másságát vagy nem. Mert ha elfogadó családban nevelkedik, akkor nem lesz ezzel problémája. De ha például úgy nevelik, hogy a homoszexualitás ördögtől való, borzalmas dolog, akkor még ő maga sem fogja elfogadni magát. Marad a látenségben, elvesz egy nőt és eljátssza hogy boldog. Attól ő még nem lesz heteroszexuális.

Ha meg egy olyan környezetben nevelkedik, amit te mondtál, akkor valószínűleg fel meri vállalni magát és nem rejtőzködik. Szerintem csak ez függ a neveltetéstől, és ez át is vetíthető a te elméletedre. Elfogadó környezet-->nagyobb eséllyel vállalja fel valaki a másságát. Szigorú környezet-->rejtőzködni fog.

2015. márc. 29. 08:45
 43/58 anonim ***** válasza:
5%
És vajon ma hányan nem vállalják fel a hetero beállítottságukat csak azért, mert b_zinak lenni divat?
2015. márc. 29. 09:43
 44/58 anonim ***** válasza:
87%
Valahol 0 körül lehet ez a szám.
2015. márc. 29. 09:56
 45/58 anonim ***** válasza:
5%
Akkor te nem igazán találkozol fiatalokkal. Tinik között egyre több a divatb_zi, kb. azóta, amióta az emo divatba jött.
2015. márc. 29. 10:00
 46/58 anonim ***** válasza:
93%

Azt hiszem a kérdés a melegekre vonatkozott, nem pedig a divatra és divatmegszállottságra. Nem értem az érvedet. Ha elfogadjuk, hogy a szexuális beállítottság nem egyéni döntés kérdése, akkor milyen divatról beszélsz?

Az meg, hogy heteroszexualitást nem vállalja fel valaki, hát ez nevetséges. De akkor a kedvedért elismétlem még egyszer.

Elfogadó környezet-->felvállalja az ember magát

Elítélő környezet-->rejtőzködik

2015. márc. 29. 14:04
 47/58 anonim ***** válasza:
49%
El lehet fogadni, de hirdetni szerintem nagyon nem kellene.
2015. márc. 29. 20:45
 48/58 anonim ***** válasza:
90%
Attól nyilván nem fog valójában megváltozni valakinek a szexuális beállítottsága, hogy eldönti, hogy ő mostantól b_zi lesz, mert az a divat. De ettől még öltözködhet úgy, csókolózhat fiúkkal, esetleg meg is dugathatja magát.
2015. márc. 29. 20:57
 49/58 anonim ***** válasza:
100%

Nincs hirdetve se a homo- se a heteroszexualitás. Ez nem divat, nem mozgalom.

Ha elkezdenénk hirdetni a magyarságot, a cigányok kifehérednének? A franciák gulyáslevest és halászlét kezdenének el enni? Az indiaiak felhagynának a tehén istentisztelésével? A kínaiak rizs helyett búzát termesztenének?

Nem.

Mert ez egy olyan dolog amit nem lehet hirdetni, nem lehet elterjeszteni. Nem így működik. Csak van és kész, és ahogy bőrszíntől és vallástól függetlenül is elfogadjuk a jó embereket, úgy szexualitástól is függetlenítenünk kéne a véleményünket. A lényeg, hogy jó ember legyen valaki, a körítés már nem számít.

2015. márc. 29. 21:11
 50/58 anonim válasza:
70%
Amikor Amerikában dolgoztam a főnököm szimpatikus, kedves és korrekt ember volt. Amikor haza jöttem a Facebook-ról tudtam meg hogy meleg volt. Ennek ellenére a melegséget nem tartom természetes állapotnak. A természet azért teremtette olyanra a férfit és a nőt hogy ők passzoljanak össze. Aztán nem egy heteróban a melegség undort is kelt, ami spontán jön és amit nem tud magában elnyomni.
2015. márc. 30. 06:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!