Veszélyt jelentenek a meleg emberek a kiskorúakra?
Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 13:30
22/58 anonim válasza:
Igen, mert minden normális emberből megbotránkozást váltanak ki. Nem kell beteg embereket gyerekek közelébe engedni.
23/58 anonim válasza:
# 24
Akkor téged se engedjünk gyerekek közelébe...
24/58 vattacukor elefánt válasza:
"Igen, mert minden normális emberből megbotránkozást váltanak ki." Ez a válasz hibás. Belőlem nem vált ki megbotránkoztatást, pedig hetero vagyok. Nem értem miért kell félteni a világot a melegektől? Ha elfogadjuk őket hirtelen el fognak szaporodni mint a gomba míg végül mindenki az lesz és kihal az emberiség? .....nem.
Viszont abban egyetértek, hogy lehet diszkréten is melegnek lenni.
Nem jelentenek veszélyt, csak ha úgy nevelsz fel egy gyereket, hogy a meleg=mumus, akkor fog vagy gyűlölködő ember lenni vagy meleg felnőtt korában.
25/58 anonim válasza:
A pedofilok amúgy a saját, vagy az ellentétes nemű kisgyermekekhez vonzódnak jobban?
értsd: bácsi a kisfiúkhoz, vagy kislányokhoz inkább?
26/58 anonim válasza:
Nézd vannak pedofil melegek és vannak pedofil heterók, sőt van mindkét nemhez vonzódó pedofil is, mind a hármat elítélem melegként....
27/58 anonim válasza:
Én csak az arányokra vagyok kíváncsi.
28/58 A kérdező kommentje:
úgy tudom a pedofilok 50%-a homoszexuális pedofil, de ez nem szentírás. Igaz ez?
2015. márc. 28. 00:13
29/58 anonim válasza:
Honnan van ez az adat? Mutasd az információ hátterét :)
30/58 anonim válasza:
meleg vagyok és tanár, utálom a gyerekeket, ők viszont valamiért bírnak - akkor most veszélyes vagyok vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!