Mi a baja a Jobbiknak és jobbikosoknak a melegekkel?
szerintem senkinek sincs semmi baja a melegekkel...
a jobbikosok semmi mást nem kérnek, azt is nagy tisztelettel, hogy ne mutogassák magukat az Andrássy úton széltében- hosszában egy plató tetején...
azt sérelmezik, hogy két szakállas ember ne csókolódzon egy színpadon...
ez csak egy kérés..
szerintem.
A melegekkel semmi.
A túl erős homoszexuális propagandával viszont igen (meleg olimpia, melegfelvonulás és hasonlók).
"a jobbikosok semmi mást nem kérnek, azt is nagy tisztelettel, hogy ne mutogassák magukat az Andrássy úton széltében- hosszában egy plató tetején... "
Érdekes, a jobbikosok egy része mégis minden alkalommal odamegy és élőben nézi végig az egész felvonulást.
Én jobbikos vagyok, és nincs bajom. Volt homoeszexuális barátom (mármint nem "úgy" barátom, csak haver-barátom :D), és a kedvenc bandám a Queen.
Ami viszont visszataszít, amikor mondjuk a Prideon rózsaszín kisangyalnak öltözött szőrös férfiak egymás farkát fogdossák... Tehát ha valaki meleg attól még lehet úgy élni mint egy normális ember, akkor természetesen nem baj...
"Volt homoeszexuális barátom (mármint nem "úgy" barátom, csak haver-barátom :D)"
Peeersze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!