Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a baja a Jobbiknak és...

Mi a baja a Jobbiknak és jobbikosoknak a melegekkel?

Figyelt kérdés

2014. dec. 29. 15:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
nem ő az, hanem te, előző...
2014. dec. 31. 16:16
 22/26 anonim ***** válasza:
12%
Normálist választ adtam, erre a toleráns melegek lepontoznak. És még nekem kéne leckét vennem toleranciából? Soha, de soha egyetlen meleg hozzászólásnál nem láttam, hogy ők, pl mit képesek tolerálni? Mert arra a felvetésemre rendre csak hallgatás a válasz, hogy ők mit tesznek meg azért, hogy a többségi társadalmat ne zavarja a jelenlétük? Heteroszexuális vagyok, mégsem tehetek meg én sem mindent. Én pl nyilvánoson nem nyalom-falom a barátnőmet, mert tudom, hogy ez egyeseket zavar, vagy kellemetlenül érzik magukat emiatt, meg én is úgy látom, hogy ez nem éppen illő. Fogom a kezét, persze, hogy ez senkit nem zavar, mint férfi-nő párt. Én most akkor mit csináljak ha ez emberek az azonos nemű párokat nem tolerálják, ha látványosan bármit is csinálnak? Az sem megoldás amit ti képzeltek el, hogy "Ha tetszik ha nem a többségi társadalomnak akkor is forogni fog a gyomra".
2014. dec. 31. 18:01
 23/26 anonim ***** válasza:
22%

Igen, az én válaszom is elég normális volt, hogy nincs bajom a melegekkel, de nem kell reklámozni magukat. Ilyen például a holokauszt, normális ember nem vonja kétségbe, hogy volt, és sajnálom is az áldozatokat (zsidókat, szlávokat, melegeket, stb), de attól még nem kell az év 365 napjából 300-on a képünkbe nyomni.

Nem igazán értem, ezen kívül még mi várható tőlünk, normális emberektől.

2014. dec. 31. 18:34
 24/26 anonim ***** válasza:
25%

Két féle meleg létezik.

Az a meleg ember aki normális életet él, akár csak egy heteroszexuális ember, nem megy felvonúlni csak azért mert meleg.

A második pedig az a b*zi ember aki kimegy felvonulni az utcára, rózsaszín bugyiba, egymás karjaiban ölelkezve.

A Jobbiknak épp az utóbbiból van elege. Minek mennek felvonulni? Tudjátok elég szomorú az hogy azt akarják hogy fogadják el őket, miközben smárolva, fogdosva egymást vonulnak. Mint tudjuk a saját nemhez vonzódó ember látványa nem szokványos, és ha ezt még az orrod alá is dörgölik, akkor már eléggé irritáló, és a normális hetero embernek undorító.

A Jobbik ez ellen tüntet, nem pedig azért mert utálja a melegeket.

U.i.: Tisztelet azoknak a meleg embereknek akik nem mennek vonulni, és nem dörgölik mindenki orra alá hogy melegek.

2015. jan. 1. 15:22
 25/26 anonim ***** válasza:
22%
Ja, igen, de majd jönnek a vonulós kis b*zik, aztán magyarázat helyett lepontoznak, mert a kis k*cs*göknek ez sem elég:D
2015. jan. 1. 15:24
 26/26 anonim ***** válasza:
92%

15:22-es vagyok.

Próbáltam úgy magyarázni, hogy ne bántsak meg senkit. Csak az a baj hogy az igazság az sokszor fáj valakinek...

2015. jan. 1. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!