Főleg Jobbikosoknak:Mit gondoltok, hogy USA egy Jobbikos fejét akarja? Felfigyeltek erre a pártra?
Figyelt kérdés
Ez mindenképpen jót jelent, hisz azt jelenti, hogy a Jobbik sérti a nyugati érdekeket és beleköp ebbe a szivárványos ürülékkel tele levesbe.
Minél jobban utálják nyugaton ezt a pártot, annál inkább bizonyságot nyer, hogy jó irányba halad a párt.
Mindig is a neoliberalizmus ellentettje marad.
2014. máj. 9. 11:34
1/10 anonim válasza:
Jobbikkal egyet értek, igazi magyar párt. A Fidesz és az MSZP nem magyar párt.
2/10 anonim válasza:
12:54, csak hogy tudd, az USA akinek úgy nyalod a valagát, évtizedek óta működtet nyíltan náci pártokat is, egy bizonyos Lauckkal az élen, csak hogy ma se maradhasson ki a jóízű nácizás az életedből, persze csak szigorúan az egészséged megóvása érdekében...
4/10 anonim válasza:
13:59, teljesen mindegy, micsoda, a filozófiátok szerint mindenki nácirasszistafasisztatrappistatarisznyarák aki nem a ti lózungjaitokat mantrázza :) neked fölösleges magyarázkodni, hisz végigtoltad a Wolfenstein 3D-t örökélettel, már pontosan tudod, mi az a náci :D
5/10 anonim válasza:
A Jobbik nem tartozik és semmi köze a nácikhoz !!!! Ezt jegyezzétek meg !!!
6/10 anonim válasza:
Jó vicc.Náci nem is lehetne az a német nemzeti szockók voltak.NSDAP jóreggelt.Ja és jobbikra szavaztam egyet értek velük sok mindenben.Ja és baloldaliaknak üzenem hogy én szeretem az USA-t.Adok gondolkodási idöt mert szerintetek csak az a jobbik szavazó aki nyáltól fröcsögve énekel kárpátia dalokat.
7/10 anonim válasza:
Én csak abban reménykedek, hogy a Jobbik nem vált lightos verzióba, mert akkor a Fidesz bedarálja. Maradjon csak ilyen és akkor előbb-utóbb nyer.
8/10 anonim válasza:
Lehet hogy nem náci a Jobbik, de azt le sem tagadhatja(bár próbálja) hogy rasszista, antiszemita nézeteket vall. Persze a cuki kampányban nem mutatja, de minden megnyílvánulásukban megmutatkozik e két vonás. Másrészről Vona az iráni gárdát akarja a nyakunkra hozni. A Jobbik egyszerűen nem szalonképes.
9/10 anonim válasza:
A Jobbik nem csak "nem szalonképes" ,hanem be sem kerülhetett volna a parlamentbe ha nem lennének ilyen szociális és társadalmi körülmények az országunkban ,na persze és az egész világon.Vona egy tipikus lelki nyomorék,Novák,pedig egy hőzöngő senkiházi,a többiekről nem is beszélve.
10/10 anonim válasza:
Már megint a rasszista kártya??? Ja lelettem pontozva mert biztos hazudtam ugye?
Az a rasszizmus ha azért utálom öket mert a viselkedésük minösíthetetlen?...Már bocs de az a rasszizmus amikor egy négert csak azért utálok mert a börszíne sötét.Én a magyarországi cigányokkal nem is törödnék ha normálisak lennének,de látszik hogy nem tudnak és nem is akarnak soha megfelelni a társadalmi normáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!