Akik ezen kérdésre hülyeségeket írnak a kérdezőnek, azók mit szólnának ha a gyermekük meleg lenne?
Mondjuk 21 évesen beállítana a fiatok egy nap párját bemutatni és mindezt kézen fogva tenné, megköveznétek?
Úr Isten milyen választ kapott szerencsétlen kérdező, csoda ha mindenki elakar menni ebből az országból?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__669..
Éppen emiatt lesz több gyerekem.
Biztos, hogy nem örülnék neki, viszont nem utálnám ki ezért.
A homoszexualitásról az a véleményem, hogy egy genetikai rendellenesség.Nem betegség, hanem genetikai rendellenesség, ahhoz hasonló, mint amikor valaki 10 helyett 8 ujjal születik, vagy hasonló.
Meleget ismerősnek, barátnak, tehát embernek elfogadom, mint ahogy azt is aki kevesebb ujjal született.Viszont, az álláspontomat, hogy ez egy genetikai rendellenesség soha nem fogom megváltoztatni.
És soha nem fogom támogatni, hogy extra jogokat kapjanak, illetve, hogy elfogadott legyen a közszeméremsértő viselkedésük, amit annyira szeretnének.
"Mit értesz közszeméremsértő viselkedés alatt? Ha látnád, hogy a felnőtt gyereked, milyen jól bánik, mondjuk a szomszéd által rábízott gyerekkel, akkor se engednéd meg neki, hogy gyereket vállaljon?"
Közszeméremsértő viselkedés?
Hát, amikor két homoszexuális melletted a metrón belekezd az előjátékba, meg nyalják falják egymást.Külföldön láttam már ilyet, nem volt túl kellemes látvány.
Gyermekvállalásban nem tudnám támogatni, semmiképpen.
"A homoszexualitásról az a véleményem, hogy egy genetikai rendellenesség.Nem betegség, hanem genetikai rendellenesség, ahhoz hasonló, mint amikor valaki 10 helyett 8 ujjal születik, vagy hasonló."
Mi a különbség a genetikai rendellenesség és a betegség között?
Könyörgöm, kedvenc újságírónőm írta, hogy óvodás korban a fiú csoporttársa benyúlt a délutáni alvás alatt a bugyijába.
Amúgy nekem abban látszódott, hogy volt pár Back Street boy kinézetű fiú a lakótelepen és ők rajtuk legeltettem a szemem, szóval van némi vonzódás, de ez nem szexuális volt, de tetszettek azok a kamasz srácok 5-6 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!