Akik ezen kérdésre hülyeségeket írnak a kérdezőnek, azók mit szólnának ha a gyermekük meleg lenne?
Mondjuk 21 évesen beállítana a fiatok egy nap párját bemutatni és mindezt kézen fogva tenné, megköveznétek?
Úr Isten milyen választ kapott szerencsétlen kérdező, csoda ha mindenki elakar menni ebből az országból?
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__669..
Kérdező jól mondja, gyerekkorban már létező jelenség az azonos nemhez való vonzódás, de ez kezdetben csak érzelmi természetű, aminek a gyerek nem tulajdonít jelentőséget, teljesen természetesnek veszi.
(Könyörgöm, ne menjünk el pedofil irányba.)
Ha arra neveled a fiadat vagy lányodat, hogy b*zizzon, cigányozzon, akkor azt fogja csinálni.
De ha elmagyarázod, hogy vannak olyan bácsik akik más bácsit szerelmesek, és vannak olyan nénik akik nénibe lesznek szerelmesek,és hogy néha van, hogy együtt nevelnek fel gyerekeket,akkor ezt a gyerek megfogja érteni.
A homoszexualitás igenis betegség. Az egészséges ember egyik legfontosabb biológiai parancsa a gyermeknemzés, ez pedig két azonos nemű között nem működik.
Amúgy otthon mindenki azt csinál, amit akar, de ne vigyék már provokálva az utcára az aberrációjukat, mert az emberek többsége egyszerűen undorodik tőlük.
Büszkének meg aztán végképp nem kell lenni egy betegségre.
Sanyika! Mi van akkor a The Cure együttes énekesével? Robert Smith 1988-ban házasodott össze a gyerekkori szerelmével Mary Poole-al, és úgy döntöttek, hogy nem vállalnak gyermeket. Akkor ők se normálisak?
Amúgy meg túlnépesedés van, szerintem mindenkinek 2 gyermeket kéne vállalnia.
Langyika, hogy ki hány gyereket vállal, nincs azzal összefüggésben, amit írtam. Hogy te is megértsd:
- az a természetes, ha két gyereknemzésre képes vonzódik egymáshoz, mert abból lehet utód.
- természetellenes, ha két azonos nemű vonzódik egymáshoz, mert abból csak aranyérműtét lehet.
Lehet egy homokos is jó ember, okos, kedves, akármi, de azt fel kéne fogni, hogy az emberek nagy része undorodik tőle, ha az utcán riszálják magukat.
Mint mondtam, betegség és büszkének lenni rá egyszerűen nevetséges.
Hm érdekes.
Anyám nem undorodik, legjobb heteroszexuális barátnőm sem undorodik tőlem.
Amúgy meg eléggé érdekes, hogy aranyérről beszélsz, sikosító nincsen se gumi te fejedben?
Amúgy lehet gyermekem, ha nekem lesz egy férfi szerelmem, akkor keresünk egy leszbikus párt, akik majd kihordják a gyermeküknket és édes-négyesben felneveljük őket....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!