Melegként miért ítélnek halálra?
Velem ma azért ordított apám, mert nem úgy raktam a farakást, ahogy ő azt eltervezte, így az egész délelőttös munkám lényegében kárba veszett.
El nem tudom képzelni, hogy milyen lehet, amikor valaki ráér olyan dolgokon problémázni, hogy férfi létére milyen színű műkörmöket rakasson fel magának.
Van nekem elég bajom, nem jut időm ilyesmikre.
Műkörmöket?
Na ne már!
Énis meleg vagyok kérdező,de már túljutottam azon,hogy a primitív magyar gondolkodást fejtegessem,engem már nemérdekel,ki mit gondol arról,hogy meleg vagyok.
Nekem sem tetszik sokminden.
Na ja.
Honnan tudják, hogy homofíliás vagy?
Érdekes, én leszbikus vagyok, és még nem ért emiatt megkülönböztetés. Nyilván nem is kürtölöm világgá, de a környezetemből elég sokan tudják rólam, és inkább tisztelettel viszonyulnak felém, hiszen én is megadom nekik a tiszteletet. Suliban sem volt még belőle soha problémám, szinte kitűnő átlagom van, országos versenyt nyertem, osztálytársaim és tanáraim is elismernek. Nem kételkedem a sikeres egyetemi felvételiben és abban, hogy utána is jól fog alakulni az életem. Na jó... most eszembe jutott, hogy két ember van, akitől megkapom a tipikus "dögölj meg" nézést,ráadásul a barátnőm szüleitől, ez igazából eléggé fáj, viszont nem hinném, hogy befolyásolná az életemet. Kételkedem benne, hogy pusztán a melegséged áll a sikertelenséged hátterében... Persze, lehet, hogy más életszakaszban vagyok, és nekem ezért ilyen "egyszerű", de idősebb meleg ismerőseimtől sem szoktam ilyen panaszáradatokat hallani, és ahogy elnézem őket nem részesülnek olyan megkülönböztetésben mint amilyet te itt felvázoltál.
19L
Engem is folyamatosan lebúzáznak, miközben én nem is vagyok az, csak nincs barátnőm és én azért vagyok az.
Ilyen az élet.
"El nem tudom képzelni, hogy milyen lehet, amikor valaki ráér olyan dolgokon problémázni, hogy férfi létére milyen színű műkörmöket rakasson fel magának. "
Attól hogy valaki meleg, még nem lesz rögtön transzvesztita is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!