Melegként miért ítélnek halálra?
Figyelt kérdés
Nem vagyok fiatal, így már rájöttem. A magyar politikában, a magyar "tisztességes" állampolgárok között nincsen helye melegeknek. Eddig csak azt hittem, hogy ennyire szerencsétlen vagyok (eddig is akadályozva voltam mindenben és soha nem volt semmim.anyagilag sem és családilag sem), de most már rájöttem, hogy mindez (és a jelen siralmas élethelyzetem is ) annak tudható be, hogy egyszerűen nem tűrik el a "tisztességes" emberek azt az embert aki nem olyan mint ők. Ez az élethelyzet teljes valójában megmutatja a környező emberek igazi arcát, és a gonoszság nem is kifejezés rá. Aki hasonló cipőben jár (bármi miatt-nem feltétlen a melegség miatt), hogyan éli túl a mindennapokat, a folyamatos azt éreztettetést, hogy csak "TE" vagy a hibás (bármiről is legyen szó) és minél hamarabb megdögölhetnél (senki sem bánná egy pillanatig sem) érzést?2015. márc. 22. 17:34
21/22 anonim válasza:
Vallásos bolondokat nem kell komolyan venni. Alaptalan mesékben csak a buta ,tanulatlan ,manipulálható birkák hisznek.
22/22 A kérdező kommentje:
Buta, birkából pedig van elég. Legalább is erre fele. Azok akiknek nincsen semmijük: tartásuk, épp eszű gondolatuk-csak a szđrakodásokon jár az eszük, másban sem tudják kiélni nyomorultságukat, csak abban, hogy egy olyat mint mondjuk én olyan szinten ember számba se vesznek, hogy azt nem érdemes ecsetelni, a feleségük (vagy bárkijük) meg ott helyesel mellettük, mint egy autós bólogatós kutya. A romlottságukat és hulladékságukat pedig a kifelé képmutatással tudják csak leplezni. /pld.: milyen vallásos vagyok, példásan nevelem a gyerekem-aki persze még nagyobb hulladék lesz így mint a szülei stb. stb./ Erről ennyit.
2015. márc. 28. 15:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!