Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melegként miért ítélnek halálra?

Melegként miért ítélnek halálra?

Figyelt kérdés
Nem vagyok fiatal, így már rájöttem. A magyar politikában, a magyar "tisztességes" állampolgárok között nincsen helye melegeknek. Eddig csak azt hittem, hogy ennyire szerencsétlen vagyok (eddig is akadályozva voltam mindenben és soha nem volt semmim.anyagilag sem és családilag sem), de most már rájöttem, hogy mindez (és a jelen siralmas élethelyzetem is ) annak tudható be, hogy egyszerűen nem tűrik el a "tisztességes" emberek azt az embert aki nem olyan mint ők. Ez az élethelyzet teljes valójában megmutatja a környező emberek igazi arcát, és a gonoszság nem is kifejezés rá. Aki hasonló cipőben jár (bármi miatt-nem feltétlen a melegség miatt), hogyan éli túl a mindennapokat, a folyamatos azt éreztettetést, hogy csak "TE" vagy a hibás (bármiről is legyen szó) és minél hamarabb megdögölhetnél (senki sem bánná egy pillanatig sem) érzést?

2015. márc. 22. 17:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%
Hát igen, ez a műkörmös beszólás? Mégis min csodálkozol kérdező, ha keveri a szezont a fazonnal, de mindegy támadjunk. Mondjuk elég sok meleg él jó körülmények és családi körben.
2015. márc. 22. 18:49
 12/22 anonim ***** válasza:
55%

# 10:

A GYK közönsége szerint tévedsz. :D

2015. márc. 22. 18:57
 13/22 anonim ***** válasza:
32%

Remélem ez a komment még életben talál?

1: Ki? mikor? mivel? miért? itélt halálra? (Nem kevered össze az el nem fogadásodat a halálraitéléssel? Ne dobállozz a nagy szavakkal mert hiteltelenné válsz.)

2: Ha itt a GYK-n olvasol kérdéseket nem tünik fel, hogy milyen sok meleg probálkozik itt is partnert/áldozatot (!!!!) találni? Mennyire felülreprezentált a számuk? Miért nem a saját "közösségen" belül probálkoznak, hiszen elég sok ilyen társkeresö van.

3: Miért nem tudod/tudjátok elfogadni ha a másságotok kiélése mindennél elöbbrevalo nektek az bizony visszatetszést szül? és nem azért mert a többi ember gonosz!

2015. márc. 22. 19:05
 14/22 anonim ***** válasza:
41%

Az igazság az, hogy a kutyát nem érdekli ki a meleg, ki nem. Ez magánügy, ha nem feszegeted, senkit nem izgat kivel bújsz ágyba.

Azt azonban talán nem kell ecsetelnem, hogy a homoszexualitás gyakorlata - férfi szemszögből tudok nyilatkozni - egy heterónak visszataszító, olyasmi, mintha valaki túrná az orrát, s megenné amit talált. Sajnálom, ez van, ez nem nagyon fog megváltozni.

Amit nem szeretünk az az ezzel való kérkedés, a coming out - ok, az egész .uzipropaganda. Hány ismert homokos volt a közéletben, ott volt szegény Antal Imre, egy ország szerette, rettentő tehetséges és népszerű ember volt, soha nem hallottam senkit, hogy szidta volna a szexuális irányultsága miatt, holott tudható volt róla.

2015. márc. 22. 19:18
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

"Attól hogy valaki meleg, még nem lesz rögtön transzvesztita is..."

A kettő teljes mértékben egy és ugyanaz.

Mindkettő férfi létére nő akar lenni.

2015. márc. 22. 19:25
 16/22 anonim ***** válasza:
80%
Hülye vagy utolsó , ilyen buta embereken annyit lehet röhögni. Én meleg létemre egy férfi vagyok ,tetszik vagy nem. Nem vagyok nő ,nem vagyok nőies. Ugyanúgy viselkedek ,mint bármelyik más férfi. A transzszexuálisoknak köze nincs a homoszexuálisokhoz. Az egyik női nemben akar élni ,a másiknak meg teljesen jó úgy ahogy van ,tehát bukott az elméleted.
2015. márc. 22. 19:56
 17/22 anonim ***** válasza:
72%

"Mindkettő férfi létére nő akar lenni."

Melegként mondom,hogy ez egy fatális baromság.

Én és a párom ugyanolyan férfiak vagyunk mint az összes többi. Nem hajtjuk le a wc tetőt,széthagyjuk a zoknikat,stb. Melyikünk is a nő ezen tulajdonságokkal ? :D

Amire te gondolsz,az a szexualitásban merül ki a női-férfi szerep két meleg között.

Aktív vagy passzív. Valamint van az uni is,aki mindkettőt szereti. De ezzel nagyjából lezárult a női szereposztás. Attól még,hogy valaki meleg,ugyanolyan férfi mint a többi. És most kérlek ne vedd ebbe a kategóriába a tangába vonulgató pride-osokat :D

2015. márc. 22. 20:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Amíg nem az utca közepén esnek egymásnak addig engem nem érdekel. Magánügyük.
2015. márc. 22. 23:31
 19/22 anonim ***** válasza:
18%

Kérdező, úgy buzulsz, ahogyan csak akarsz. Tudom, nehéz elfogadni, de nagy ívben teszek rád.

Csináld, egészségedre, csak hagyj már engem békén.

2015. márc. 23. 00:52
 20/22 anonim ***** válasza:
51%

Bírom ezeket a beszólásokat.

Nyugi Kérdező! Én sokáig nem vállaltam fel, majd 18 évesen azért vállaltam fel, mert egy leszbikus osztálytársnőmet cseszegették szakközépiskolai osztályban, pusztán mert kicsit többet ivott és megcsókolt egy csajt.

20 évesen mikor felsőfokú szakképző osztályba kerültem, könnyebb volt, mert volt barátnőm aki segített feldolgozni ezt.

22 évesen mikor megszereztem a szakmámat, könnyebb volt, mert anyám is elfogadott.

22 évesen jelentkeztem egy toleráns szakra amit szociológiának hívnak. Itt mikor a családokról tanulunk, az egyik tanárnő megjegyezte az egyik csoporttársamnak: A család nem csak egy férfi és nőből álló kapcsolat és azok gyermekei, hanem lehet két férfi vagy két nő párkapcsolata és azok gyermekei.

Egyébként nekem egy vallásossabb csoporttársnőm mondta, miután elmondtam neki, hogy apum anyum jól nevelt, hogy ez démon okozza, erre az önismeret tanáromhoz küldtem, aki pszichológus :).

Meg volt egy néni városi keresztúton aki imájában azt mondta, hogy a melegek megsértik a jó Istent. Ennyi durvaságokat kaptam, meg volt pár súlyosabb is.

2015. márc. 23. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!