Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapesten egy meleg-vigalmi...

Budapesten egy meleg-vigalmi negyed kialakítása lehetséges lenne?

Figyelt kérdés

Egy meleg-negyed vagy meleg vigalmi negyed kialakítása jó ötlet lenne, hiszen lenne egy meleg-barát városrész, ahol LMBTQ emberek laknának békében más LMBTQ-barát emberrel.

Itt lennének szórakozóhelyek, egyesületek, boltok,éttermek. orvosi rendelők, az épületeket felújítanák, esetleg itt meglehetne tartani békésen a felvonulást.

A világ számos más városában is van erre példa:

[link]

[link]

Korábbi tervek-e témában

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 22. 16:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
37%
Mint egy falat kenyeret, úgy áhítja Budapest népe.
2015. márc. 22. 16:29
 2/18 anonim ***** válasza:
22%
Más sem hiányzik ide...
2015. márc. 22. 16:45
 3/18 anonim ***** válasza:
22%
LMBTQ- tudni sem akarom mit jelent. Volt egy film a B14 vagy 9 nem is tudom amiben a viselkedni nem tudó embereket zárták be, bár ők nem jöhettek ki. Egy nagy fallal voltak elzárva egy városrészbe ilyet kéne a cigóknak is. Ilyenre gondolsz? :D Vagy azért néha ki szeretnétek jönni? :D
2015. márc. 22. 16:55
 4/18 A kérdező kommentje:
A szabad mozgásteret meghagynám, mert nyugati-demokráciát meghagynám, de belinkeltem számos érdekes oldalt is, szóval ezt vedd példának és ne filmeket :). oks?
2015. márc. 22. 17:03
 5/18 anonim ***** válasza:
2%
Támogatnám az ötletet, csak annyi lenne a különbség, hogy aki oda bemegy, soha többé nem jöhetne ki. Mondjuk egy kihalt mezőt elkeríteni öt méteres falakkal, az összes homárt odarakni, aztán élhwtnének együtt egymással. Ez jó ötlet kérdező.
2015. márc. 22. 17:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itthon tagadják le a világ összes országa közül a legtöbben, hogy melegek, szerinted akkor ki lakna és dolgozna ott?
2015. márc. 22. 18:52
 7/18 A kérdező kommentje:
Ötöske! Ha a fiad homoszexuális vagy a lányod leszbikus lenne mit tennél?
2015. márc. 22. 20:42
 8/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem én vagyok ötöske, de én kitagadnám.
2015. márc. 22. 21:41
 9/18 A kérdező kommentje:
Aztán egyedül ünnepelnéd meg a karácsonyt, húsvétot, meg a születésnapot és a házassági évfordulót?
2015. márc. 22. 21:49
 10/18 anonim ***** válasza:
54%

Nem lenne lehetséges, Budapest ebből a szempontból már sokat változott az elmúlt években, de még a lakosság eléggé konzervatívan viszonyul a melegséghez.

Amúgy ha az ember nyitott szemmel jár, akkor a belvárosban elég sok meleg fiút láthat az utcákon.

2015. márc. 22. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!