Budapesten egy meleg-vigalmi negyed kialakítása lehetséges lenne?
Figyelt kérdés
Egy meleg-negyed vagy meleg vigalmi negyed kialakítása jó ötlet lenne, hiszen lenne egy meleg-barát városrész, ahol LMBTQ emberek laknának békében más LMBTQ-barát emberrel.
Itt lennének szórakozóhelyek, egyesületek, boltok,éttermek. orvosi rendelők, az épületeket felújítanák, esetleg itt meglehetne tartani békésen a felvonulást.
A világ számos más városában is van erre példa:
Korábbi tervek-e témában
2015. márc. 22. 16:27
1/18 anonim válasza:
Mint egy falat kenyeret, úgy áhítja Budapest népe.
3/18 anonim válasza:
LMBTQ- tudni sem akarom mit jelent. Volt egy film a B14 vagy 9 nem is tudom amiben a viselkedni nem tudó embereket zárták be, bár ők nem jöhettek ki. Egy nagy fallal voltak elzárva egy városrészbe ilyet kéne a cigóknak is. Ilyenre gondolsz? :D Vagy azért néha ki szeretnétek jönni? :D
4/18 A kérdező kommentje:
A szabad mozgásteret meghagynám, mert nyugati-demokráciát meghagynám, de belinkeltem számos érdekes oldalt is, szóval ezt vedd példának és ne filmeket :). oks?
2015. márc. 22. 17:03
5/18 anonim válasza:
Támogatnám az ötletet, csak annyi lenne a különbség, hogy aki oda bemegy, soha többé nem jöhetne ki. Mondjuk egy kihalt mezőt elkeríteni öt méteres falakkal, az összes homárt odarakni, aztán élhwtnének együtt egymással. Ez jó ötlet kérdező.
6/18 anonim válasza:
Szerintem itthon tagadják le a világ összes országa közül a legtöbben, hogy melegek, szerinted akkor ki lakna és dolgozna ott?
7/18 A kérdező kommentje:
Ötöske! Ha a fiad homoszexuális vagy a lányod leszbikus lenne mit tennél?
2015. márc. 22. 20:42
8/18 anonim válasza:
Nem én vagyok ötöske, de én kitagadnám.
9/18 A kérdező kommentje:
Aztán egyedül ünnepelnéd meg a karácsonyt, húsvétot, meg a születésnapot és a házassági évfordulót?
2015. márc. 22. 21:49
10/18 anonim válasza:
Nem lenne lehetséges, Budapest ebből a szempontból már sokat változott az elmúlt években, de még a lakosság eléggé konzervatívan viszonyul a melegséghez.
Amúgy ha az ember nyitott szemmel jár, akkor a belvárosban elég sok meleg fiút láthat az utcákon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!