Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapesten egy meleg-vigalmi...

Budapesten egy meleg-vigalmi negyed kialakítása lehetséges lenne?

Figyelt kérdés

Egy meleg-negyed vagy meleg vigalmi negyed kialakítása jó ötlet lenne, hiszen lenne egy meleg-barát városrész, ahol LMBTQ emberek laknának békében más LMBTQ-barát emberrel.

Itt lennének szórakozóhelyek, egyesületek, boltok,éttermek. orvosi rendelők, az épületeket felújítanák, esetleg itt meglehetne tartani békésen a felvonulást.

A világ számos más városában is van erre példa:

[link]

[link]

Korábbi tervek-e témában

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 22. 16:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

Jó, azonnal nem, először próbálnám orvossal kezeltetni, csak azután válnék el tőle.

Ott van még asszony meg az ismerősök az ünneplésre. Mert talán örülnöm kéne annak, ha a gyerek homokos sőt transzvesztita lenne vagy netán debil ?

2015. márc. 22. 22:21
 12/18 A kérdező kommentje:
Ez nem betegség, így se orvos, se pszichiáter, se pszichológus nem tudná kikezelni a fiad, max a te homofóbiádra keresne megoldást némi család-terápiával.
2015. márc. 22. 22:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
8-as,11-es egy megkeseredett gyökér vagy. :D
2015. márc. 22. 22:50
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

Igen, a ti szavaitokkal élve homofób vagyok. Régi vágású és konzervatív vagyok. Nem utálom a melegeket és más LMBT-seket, tolerálom őket, de egyébként tőlük és házasságuk gondolatától borsózik a hátam. És akkor mi van ? Egyből látens leszek ? Ilyen logika alapján aki undorítónak találja a pedofilokat vagy fikazabálását, az látens pedó vagy fikazabáló ?

Szerinted milyen érzések kavarogtak Bajnaiban ezen a videón?

http://www.youtube.com/watch?v=hQkn1xA0rLg#at=85

A dicső, vonagló, homoszexuális hősünk tánca a színpadon, csodálatos és kulturált nótánkra nyilvánvalóan nem nyűgözte le, ellentétben a körülötte ülőkkel. A háta közepére sem kívánta az egészet és ezt nagyon rosszul leplezte. Rá volt írva az arcára. De hát aki szavazót és pénzt akar nyerni, annak hirdetnie kell az ilyen vadliberális mocskot. Mi, konzervatívok, nem akarunk senkit megégetni, csak emberi kereteket akarunk a társadalomban.

Gordon egy keresztény, konzervatív, múltban élő, bigott, náczifajú szörnyeteg! Égesd meg! Égesd meg! Máglyára Gordont és az összes keresztényt!

2015. márc. 22. 23:09
 15/18 A kérdező kommentje:

Nézd anyám elbírt fogadni, igaz 3-4 évébe telt mire elfogadott és szerintem ő is felvonulna velem együtt.

Amúgy meg, nem szeretnéd az azonos neműek házasságát, akkor ne házasodj azonos neműekkel, én se mondom meg, hogy te hogyan házasodj vagy ha élettársi kapcsolatba élsz, akkor rád erőszakolnám, hogy legyen egyházi és polgári esküvőd, mert csak úgy vagy, keresztényi és nemzeti magyar állampolgár.

Bajnai lehet hogy ilyen, de szerintem Szabó Tímea, aki ott volt a Prideon, a Pride felvonulását élvezte.

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 23. 00:16
 16/18 anonim ***** válasza:
44%
Nem tagadnám ki, vannak rosszabb pillanatai az embernek, amikor elengedi magát és érdekeseket ír, de akkor is sírógörcsöt kapnék, ha megtudnám, hogy a gyermekem nem teljesen ép.
2015. márc. 23. 00:45
 17/18 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne ép? A melegek közt számtalan zsenit, művészt találni.
2015. márc. 23. 00:48
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Azt azonban talán nem kell ecsetelnem, hogy a homoszexualitás gyakorlata - férfi szemszögből tudok nyilatkozni - egy heterónak visszataszító, olyasmi, mintha valaki túrná az orrát, s megenné amit talált. Sajnálom, ez van, ez nem nagyon fog megváltozni.

De ezt lehet tolerálni, szomorúan, de az ember tudomásul venné, hogy a gyermeke "furcsa".

2015. márc. 24. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!