Fidesz vagy Jobbik?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 22:17
151/179 anonim válasza:
Utolsó, egyet értek, igazad van.
152/179 anonim válasza:
Sok szerencsétlen, elvakult, fideszes marha. Előre is köszönöm nektek az elkövetkező 4 évet. Jaés elégítsétek ki a cigányokat orálisan, ha annyira szeretitek őket!
154/179 anonim válasza:
Amikor a Fidesz volt kormányon mivel volt jobb??
155/179 anonim válasza:
Nekem mindkettő megfelel,mert egyet akarnak,csak a megvalósításról alkotott elképzeléseikben vannak kisebb-nagyobb különbségek.Mindkét pártnak van előnye,hátránya egyaránt.Nem is lehet tudni,melyik az alkalmasabb a feladat megoldására.A szocik mocskának felnyalásától senki sem lesz túl népszerű.Fidesz vagy Jobbik?A lényeg,hogy ugyanazon az oldalon állunk,mégis folyton marjuk egymást.Valakik elég rendesen összeugrasztottak minket.Vajon kik lehettek azok?
156/179 anonim válasza:
Na vajon? A Politikusok. Tényleg lehetne, hogy a fidesz ne utálnák ennyire a Jobbikosok. Úgy kéne, hogy a Fideszből az értelmiségi része jönne át, és a Jobbik visszahúzóereje korlátozná, mert nyilván ők is fognak csalni olyan nincsen, hogy valaki tisztességes legyen. Azt nem értem, hogy ogy van az, hogy mindenki az t akarja, hogy jobb legyen magyarországnak. Az alapján az 5 mondta alapján szavaz az emberek 95%, hogy mit ovastak a plaká a maradék 5 meg politikus. Nincsen jól ez így. Csökkentenék a parlamentet. NEm értek egyet abba az LMP-vel, hogy ez csak bagatelizáció, mert ezzel senkinek nem lesz több nyugdíja. Ez nem így van. A sok köcsög mocskos politikust ki lehetne írtani onnan és feleannyi elég lenne. Sztem ugyanolyan döntést hozna 100 ember, mint mondjuk 400.. semmivel nem több.. :D
157/179 anonim válasza:
Ha általában a Jobbikra szavaztatok, Én is arra szavaztam, akkor miért a fidesz nyert?
25-én mindenki a JOBBIKRA szavazzon!!!!!!!!!
Pusztuljon az összes cigány.A nyugdíjas meg ne menjen szavazni, nekik már úgyis mind1.
158/179 anonim válasza:
Fidesz.
Erős kormány (2/3) = erős MAGYARORSZÁG.
160/179 anonim válasza:
zsidesz semmivel sem jobb mint a jobbik vagy az mszmp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!