Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pártok.2018 - kinek adnátok...

Pártok.2018 - kinek adnátok esélyt?

Figyelt kérdés

MSZP és töredékpártjai - 8 évig szerepeltek, remélem nem felejtette el senki.

Fidesz - 8 évük nekik is meglesz, remélem szavazásnál ezt se felejti majd el senki.

Lmp - Hagyjuk.

Marad egy párt, a Jobbik! - Nem hiszek nekik, szándékosan fogják vissza magukat zsidózással meg cigányozással szerintem, de ha egy értelmes, néhány ponton átírt programot tennének le az asztalra én ki**sznék velük és kormányra juttatnám őket, mégpedig 2/3-ra!!

Ti is?

A többség folyamatosan szegényedik, kevesek pedig a 100 milliókat / milliárdokat halmozzák, közben a pofánkba vágják plakáton tévében szintén a mi pénzünkből, hogy köszönik nekünk, hogy milyen jól teljesít az ország.

A családok egyre jobban zárkóznak be, stressz, betegség, silány egészségügy, stb.

Adjunk egy esélyt a jobbiknak, olyan igazi 2/3-os esélyt, hogy bizonyíthassák amit állítanak, legfeljebb elkönyveljük, hogy elmenni szavazni értelmetlen időpocsékolás és a jövőnk külföldön van vendéglátásban/építőiparban.

2015. febr. 2. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 A kérdező kommentje:

Én építőmérnökként vagyok kinn (nem szakmában). Otthon nem kellett tesztet töltenem, 20 kiküldött önéletrajzból 2re hívtak be, arra az ajánlott 150re meg én mondtam nemet.

Csodálnám, ha tényleg annyi lenne az iq-d, amennyit mondasz. Töltsd ki lécci és csak a számot írd ide.

Azért csodálom, mert ennyire nem látod az összefüggéseket az ipar szétrombolása/piac létrehozása között, amit az unio adott. Meg a rengeteg szart, ami van. Helyette tévesen bemutatsz a jobbik ügynökeként.

2015. márc. 18. 22:34
 62/73 anonim ***** válasza:
76%

Nem en mutatlak be annak, te mutatod magad. Mar avkerdeskiiras is...felteszel egy kerdest, majd megadod ra a valaszt. Aki nem azt valaszolja, hulyenek nezed.

Mindekozben azt akarod beadni, hogy az EU szetrombolja az orszagot, az ipart, a mezogazdasagot.

Tudod mi van valojaban? Vilaggazdasag, ahol verseny van. Igen, iparunk gyakorlatilag sose volt, /csak a szocializmusban elhatszottok, hogy de/ a mezogazdasagunk nyomaba sem er a francianak. Sorolhatnam. Ettol fuggetlen, ha azt mondod, hogy az unio altal a magyar mezogazdasagba beletolt ajandek penz, kizsigereles, akkor te a cseh kettot nezed. Itt mar fel lett sorolva tobb minden, azpkra elfelejrettel reagalni, csak a 'de akkor is a jobbik' megy.

Te nem latod az osszefuggeseket. Hogy rakod ossze azt, hogy az eu okan fejlodo gazdasag sokkal jobban fog mukodni, ha leszarjuk az eut, es az orosz befolyasi ovezethez fogunk tartozni? Hol latsz te arra magas bereket? Vagy legyunk fuggetlenek ? Akkor megall korulottunk a vilag,megszunik a gazdasagi verseny, mert a magyarok kiszalltak? A franciak parasztok eldobjak a kapat, a nemat melosok leteszik a csavarhuzot, 'na hagyjuk, hadd erjenek be a magyarok' . Idefigyelj, ha te nem vagod, hogy egy ilyen eles versenyben, mekkora elony kisebb, onerovel befektetni, fejleszteni, mekkora elony egy kis , eroforrasok nelkuli orszagnak a vammentes kereskedelem, akkor te nem vagy tul okos. A logika minimumat sem teljesited.

Es de, tenyleg ilyen teszteket irtam. Ezt meg nem fogom kitolteni. Hivatasszeruen foglalkozom politikaval.

Nem is fogok ide irni tobbet, csak azert regeltem, mert feltunt, hogy nap 25 jobbikos temaval mossak az agyat a 15-25 eves fiataloknak itt agyk-n. Es senki nem szol semmit. Konkretan nyiltan rasszista es antiszemita temak is vannak.

Na mindegy, csao.

2015. márc. 18. 23:03
 63/73 A kérdező kommentje:

Nem tudom mire gondolsz, mire nem válaszoltam, tedd fel a kérdést, ha van.

Mezőgazdaságba belemenjünk? Tudod te mi folyik? Földesurak rettentő jól élnek a támogatásból, a termés ha van csak hab a tortán. Mindenkinek lassan saját kombájnja van a 100 hektárjához, mert az a gazdaságos. Meg ugye a ki nem használt kék traktorok. A terményárak persze az egekben, nehogy 1-2 disznó legyen a házaknál.

Hány hektárt művelnek az országban? Azután mennyi támogatás van kifizetve?

Nézz csak el borsod megyébe, mindenhol a szegénység, kivéve a boltosnál meg a földesuraknál.

Támogatás nélkül a terményt eladva nem lehetne boldogulni?

Emlékszem a régi Rába traktorokra, óriási volt, nem szíjparcellákat műveltek velük. Akkoriban is volt uniós támogatás? Drága volt a termény? Voltak állatok a házaknál? Nem lehet itt leírni a töredékét sem annak, amit az ember gondol.

Igazából csak arra voltam kíváncsi, hogy hisznek-e még az emberek az mszp-nek vagy a fidesz-nek. Úgy látom igen.

A politikus olyan az országnak, mint az éjjeliőr az építkezésnek. Az lop, akit azért raksz oda, hogy megvédje az értéket.

Ilyenformán a politikára abszolút nem lenne szükség. Az egész teljesen felesleges.

2015. márc. 19. 20:15
 64/73 A kérdező kommentje:

De a legfontosabb.

Több mint 10 év eu tagság után mi a mérleg? A környezeted jobban él? Kevesebb saját/állami adóssággal rendelkezik?

Mert az én környezetemben mindenki panaszkodik. Az átvert devizahitelesek főleg.

Nem kell elfordulni az eu-tól, soha nem mondtam. Csak meg kell védeni magunkat bizonyos dolgok ellen.

És itt a válasz a kérdésre. Ha nem élünk jobban, akkor eu ide vagy oda, nincs a hasznunkra, ha lefelé csúszunk.

2015. márc. 19. 20:33
 65/73 anonim ***** válasza:
71%

Nem csúszunk lefelé. Sose következtess az egészre apró részekből. Ha a szomszédod bűnöző, nem jelenti azt, hogy mindenki más is az.

Azt kellene felfogni, hogy a fejlett országok közé sorolható MO. Az életszinvonal viszonylag magas. A nyugati, LEGFEJLETTEBB országokéhoz képest persze le vagyunk maradva. De keleten, a "keleti-modell" arra elég, hogy valamivel rosszabbul éljenek, mint mi magyarok jelenleg. Nézd meg Kínát, ha te már jártál ott, akkor pontosan tudod, hogy soha nem szeretnél olyan életet, amit ott a többség él. Elborultan nagy társadalmi különbségek vannak ott. Pedig nincsen demokrácia, és a gazdaság növekszik.

A Jobbik rengeteg olyan sztereotípiát ültetett el a fejedben amit minden áron igazolni akarsz. Ne tedd. Inkább gondold végig.

2015. márc. 20. 04:53
 66/73 A kérdező kommentje:

Belátom, rosszul tettem fel a kérdést. Most olvastam még egyszer, tényleg jobbik propagandának tűnik.

2010 választás előtt voltam nagy rajongójuk, de úgy láttam, sok ziccert kihagytak és bizony a programjukból néhány oldalt ki lehetett volna húzni.

Választás után esett le, ha ezt én látom, akkor ők is, így valószínű, hogy nem is akarnak a biztos bejutásnál magasabbra jutni.

De komolyan ez a pofátlan lopás amit az mszp és a fidesz bemutatott, nem gondolom, hogy bármelyiknek is még egy esély járna.

Ha lenne egy átgondoltabb és szalonképesebb jobbik, arra szavaznék. De nincs. Így vagy nem szavazok vagy a jobbikra. Talán mutatnának valami újat, amit ez eddigiek nem.

Nem lenne itt sem eu kilépés, sem rtl klub bezárás :)

Nem ültetett el semmit sem a jobbik a fejemben, annak hiszek, amit tapasztalok, érzek, látok. Nem nézek tévét, sem híradót. Nem olvasom a hiteltelen hírportálokat.

Ha nem hisztek a politikusoknak, miért gondoljátok, hogy a jobbik aztán szóról szóra mindent megcsinálna, amit mondott? De voltak a programjukban értelmes dolgok is.

Összeesküvések márpedig vannak, csak amint valaki kimondja, mindjárt bolondnak nézik. Nem volt véletlen a sok deviza hiteles megkárosítása, hiszen 2008 elején szándékosan erősítették a forintot, felvetették a sok hitelt meg kiváltották (reklámok is mentek a tvben ezerrel, váltsa ki, vonja össze, stb.), fél év múlva jött a "válság".

Körülnézek és azt látom, hogy kisebb királyok kapnak 100 millás nagyságrendű támogatásokat, hogy létrehozzanak munkahelyeket, éhbéreset. Majd pár év múlva minden az övék.

Ez a rendszer egyről szól, a politikai elit körét kiszolgálják, kijátsszák a pénzeket, vagyont. Itt nincs közös.

Az nekem nem magyar termék, aminek a megvásárlásával egy magyar milliárdost támogatok, aki minimálbérért vagy feketén dolgoztat.

Nekem az a magyar termék, amit mondjuk a szomszédomtól veszek, tojás, stb., ott valóban a népet támogatom.

Ha már tehetem, csak a külföldit veszem egyébként, legalább kinn akkor egy normális munkahelyet támogatok, ahol lehet egy magyar dolgozik, hogy eltartsa az otthoni családját.

2015. márc. 20. 18:53
 67/73 anonim ***** válasza:
100%

Jobbik.

Rendesen le vannak osztva a lapok, mikor ki nyer. A jobbik ezért se nagyon igyekezett, csak annyira, hogy bejusson a parlamentbe. Amikor a fidesz leáldozott, akkor ők jönnek. A kérdés már csak az, az emberek meddig szavaznak bizalmat nekik. mégy 4, vagy 8 év? Teljesen mindegy. Jobbik következik utána.

2015. ápr. 6. 21:11
 68/73 anonim ***** válasza:
Magamnak adnék egy esélyt, hogy elmehessek ebből a szarrágó országból.
2015. ápr. 8. 12:41
 69/73 anonim ***** válasza:
100%

jobboldaliként úgy gondolom hogy egyedül a

Moma

jöhet szóba.

2015. ápr. 8. 13:16
 70/73 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha senki nem menne el szavazni? Csak a párttagok?

Ígyis mennyiszer mondtuk, hogy nem tartották be a szavazási ígéretet, vagy hogy nem is szavaznék rá, csak nincs másik lehetőség...

Ez a rendszer nem jó. Leáldozóban van a fidesz, és lám, jön egy párt, hogy próbáljuk ki. Hát a végeredmény már most lehet tudni.

Nem kell elmenni szavazni! Emberek hatalmából uralkodnak. Hát vegyük vissza a hatalmukat.

2015. ápr. 8. 22:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!