Pártok.2018 - kinek adnátok esélyt?
MSZP és töredékpártjai - 8 évig szerepeltek, remélem nem felejtette el senki.
Fidesz - 8 évük nekik is meglesz, remélem szavazásnál ezt se felejti majd el senki.
Lmp - Hagyjuk.
Marad egy párt, a Jobbik! - Nem hiszek nekik, szándékosan fogják vissza magukat zsidózással meg cigányozással szerintem, de ha egy értelmes, néhány ponton átírt programot tennének le az asztalra én ki**sznék velük és kormányra juttatnám őket, mégpedig 2/3-ra!!
Ti is?
A többség folyamatosan szegényedik, kevesek pedig a 100 milliókat / milliárdokat halmozzák, közben a pofánkba vágják plakáton tévében szintén a mi pénzünkből, hogy köszönik nekünk, hogy milyen jól teljesít az ország.
A családok egyre jobban zárkóznak be, stressz, betegség, silány egészségügy, stb.
Adjunk egy esélyt a jobbiknak, olyan igazi 2/3-os esélyt, hogy bizonyíthassák amit állítanak, legfeljebb elkönyveljük, hogy elmenni szavazni értelmetlen időpocsékolás és a jövőnk külföldön van vendéglátásban/építőiparban.
"A DK-nak adok esélyt... Még mindig sokkal jobb Gyurcsány, mint orbán."
Haha, vissza a régi dalhoz. :D
Már látom magam előtt a 2026-os választást:
"Ments meg minket Orbán Viktor, a Gyúrcsány tönkretesz mindent!!!"
XD
"MSZP és töredékpártjai - 8 évig szerepeltek, remélem nem felejtette el senki."
A te szemedben talán leszerepeltek, de én még csak bennük vettem észre felelős gazdálkodást és kormányzást. Pl antipopulista Bokros csomag vagy a hibátlan Bajnai kormány. Emögé a 2 politikus mögé fel lehetne sorakozni.
"Marad egy párt, a Jobbik"
Talán a te gondolkodásod szerint.
"2018 - kinek adnátok esélyt"
Internetes kérdőív alapján a MOMA áll legközelebb ahhoz, amit én szeretnék látni egy pártban, tehát rájuk (az, hogy bejutnak-e egyáltalán a parlamentbe egy más kérdés).
Hát, nekem az a véleményem, hogy itt nem az elkövetkező néhány évtizedben lesz értelmes párt. Olyan a vezetés amilyen a nép.
11 évi EU tagság után mi a mérleg? Mindenki alól kivették a lakását a bankok és most nagyobb összeggel tartoznak mint a ház értéke. Termelésünk nincs. Az autókra kifizetett (hitel) összegek alapján mindenki egy-két kategóriával nagyobb autóval járhatna.
100 milliós végkielégítések, MALÉV eladása, továbbadása majd visszavásárlása, több 100 milliárdos bukóval, folyamatos csalások, korrupció. Úgy elvesztette az MSZP a választást, hogy 2/3 lett a Fidesz.
Most a Fidesz ugyanazt csinálja.
De gyorsan felejt mindenki. Fáj az ember szíve, de a sok h*lye miatt, aki tudja, melyik volt kormány a "jó", nem lesz itt változás.
Ha 105ös IQ-hoz kötném a szavazást, nem nagyon nyerne itt egyik már LEszerepelt párt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!