Pártok.2018 - kinek adnátok esélyt?
MSZP és töredékpártjai - 8 évig szerepeltek, remélem nem felejtette el senki.
Fidesz - 8 évük nekik is meglesz, remélem szavazásnál ezt se felejti majd el senki.
Lmp - Hagyjuk.
Marad egy párt, a Jobbik! - Nem hiszek nekik, szándékosan fogják vissza magukat zsidózással meg cigányozással szerintem, de ha egy értelmes, néhány ponton átírt programot tennének le az asztalra én ki**sznék velük és kormányra juttatnám őket, mégpedig 2/3-ra!!
Ti is?
A többség folyamatosan szegényedik, kevesek pedig a 100 milliókat / milliárdokat halmozzák, közben a pofánkba vágják plakáton tévében szintén a mi pénzünkből, hogy köszönik nekünk, hogy milyen jól teljesít az ország.
A családok egyre jobban zárkóznak be, stressz, betegség, silány egészségügy, stb.
Adjunk egy esélyt a jobbiknak, olyan igazi 2/3-os esélyt, hogy bizonyíthassák amit állítanak, legfeljebb elkönyveljük, hogy elmenni szavazni értelmetlen időpocsékolás és a jövőnk külföldön van vendéglátásban/építőiparban.
De ki legye az akik a magyarok többsége elfogadna?
Saját maga.
talán a Kétfarkú Kutya Pártra.
Egyikkel sem lesz jobb! Szerintem a Jobbik is zsebre játszana ha ott lenne. Arról nem is beszélve,hogy mennyi külföldi partnerünk és támogatónk lenne.
Soha nem fognak nyerni nem, hogy kétharmad.
De kíváncsi lennék mi lenne.
Vendéglátás,építőipar,idős gondozás,árufeltöltés,
takarítás és hasonlók
Úgy néz ki rám is ez vár
Hagyjuk azt a kétfarkú kutya pártot, az egy görbe tükör a politikának.
Sokan mondják, hogy a Jobbik is lopna, stb. Nem mondom, hogy nem így van, de miért nem kap egy új párt esélyt, hogy bizonyíthasson? Persze, hogy lopnak, naná. Aki elhiszi, hogy csupa szívjóságból vannak ott...
De azért vannak olyan kormányok is (nem itthon), akik a korrupció mellett élni hagyják az embereket. Így azok meg nem politizálnak annyit. Egy ilyet kéne kifogni, ha van ilyen. Jelenleg nem látok másik valódi alternatívát.
Az nem alternatíva, hogy vagy a jobbik vagy semmi.
Valójában nincs is választási lehetőség.
Szerintem az a legjobb, ha senki se megy el szavazni. Ha csak pár ezren mennek el, az minden kifejezne, pláne, ha így is meglenne a kétharmad.
Cirkusz az egész.
Én sem mondom, hogy az lmp elvetélt ötlet, de még nem 2018-ban.
Ha a jobbik nem azt fogja tenni amit ígért, nagyon hamar le fog morzsolódni a támogatottsága, gyorsabban, mint a fidesznek.
"Nagyon okosnak hiheted magad, de melléfogtál. Mint írtam, a jobbiknak sem hiszek, de legfeljebb meglepnek. Miért szavazzak harmadszor is ugyanarra a szarra?
Kíváncsi voltam, hogy vélekednek mások.
Szerinted kinél van a legkevesebb szar a palacsintában?"
Kedves kérdező, nem tartom túlzottan okosnak magam, csak felismerem a manipulációt. Te minek nevezed azt, amikor feltesznek egy kérdést, és az összes lehetséges választ minősítik, mégpedig egy kivételével mindegyiket negatívan, aztán jön egy felszólítás, hogy annak az egynek adjunk kétharmadot (csak úgy, ismeretlenül, anélkül, hogy bizonyított volna bármit is)?
Ez a "kérdésedből" annyira süt hitelesen a Jobbik iránti fenntartásod, mint amikor Zolika azt mondja a tanítónéninek, hogy "nem akarok árulkodni, de Pistike csúnyán beszélt". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!