Lányok, ti adnátok nekem esélyt? Mit tegyek?
Találkozgattam egy lánnyal, ő időt kért tőlem, h átgondolja mit akar. Én nem adtam neki. Féltem h ez idő alatt mégjobban megkedvelem, és mégrosszabb lessz ha elutasít.
Ez a lány tökéletes nekem, soha nem gondoltam volna, hogy létezik ilyen lány mint ő. Pont olyan amit álmaimban elképzeltem.
Ő mikor momdtam neki h nem akarok sokat várni a válaszára, mondta h dönt akkor gyorsan. Másnap írt is h hagyjuk egymást inkább. Meg is beszéltük h befejeztük.
Én nem tudtam kiverni a fejemből. Nagyon megszerettem, írtam neki h sajnálom h sűrgettem és h hiányzik. Írtam neki h találkozni szeretnék vele. Ő azt válaszolta h nem haragszik, barátként találkozhatunk. Belementem, bár én nem ezt akartam, de gondoltam hátha a találkozó alatt ismét kialakul benne valami.
A találka előtti nap lemondta, mondván átgondolta és nem tartja jó ötletnek.
Bármit megtennék h megpróbáljuk ismét. Mit tegyek? Mióta lemondta a találkát nem is nagyon olvassa el amit írok. De még ha elovassa is nagyon passzív. Mit tehetnék?
"Féltem h ez idő alatt mégjobban megkedvelem, és mégrosszabb lessz ha elutasít. "
Mond el neki ezt, hogy ezért mondtad neki akkor azt amit. Próbálj neki kedveskedni, vigyél ajándékot.
Most azt hiheti, hogy egy türelmetlen fiúcska vagy akit nem lehet váratni.
1. vagyok
Az lemaradt, hogy 25 éves Férfi vagyok. Tehát nyugodtan hallgass rám ilyen téren.
Én is annyi vagyok.
Közben írt a lány. Elég durván a tudatomra adta, h ő már döntött, és vége. Faceről is törölt.
Egyébként már írtam azt neki. Mikor bocsánatot kértem tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!