Pártok.2018 - kinek adnátok esélyt?
MSZP és töredékpártjai - 8 évig szerepeltek, remélem nem felejtette el senki.
Fidesz - 8 évük nekik is meglesz, remélem szavazásnál ezt se felejti majd el senki.
Lmp - Hagyjuk.
Marad egy párt, a Jobbik! - Nem hiszek nekik, szándékosan fogják vissza magukat zsidózással meg cigányozással szerintem, de ha egy értelmes, néhány ponton átírt programot tennének le az asztalra én ki**sznék velük és kormányra juttatnám őket, mégpedig 2/3-ra!!
Ti is?
A többség folyamatosan szegényedik, kevesek pedig a 100 milliókat / milliárdokat halmozzák, közben a pofánkba vágják plakáton tévében szintén a mi pénzünkből, hogy köszönik nekünk, hogy milyen jól teljesít az ország.
A családok egyre jobban zárkóznak be, stressz, betegség, silány egészségügy, stb.
Adjunk egy esélyt a jobbiknak, olyan igazi 2/3-os esélyt, hogy bizonyíthassák amit állítanak, legfeljebb elkönyveljük, hogy elmenni szavazni értelmetlen időpocsékolás és a jövőnk külföldön van vendéglátásban/építőiparban.
Köszönjük szépen a napi jobbikos propagandát! szinte már hiányzott.
Külön köszönet a szájbarágós, de semmit nem mondásodért, ez a kedvenc stílusom!
Egyébként te Ctrl+c, ctrl+v -vel nyomod ide a reklámod?
Én Bokrosnak adnék a saját pártjával a MOMA-val, ne fogjon össze semelyik baloldali szutyokkal.
Legyen végre kicsit gazdaságilag jobboldali politika, mert 20 éve csőkommunista baloldali van.
Mielőtt lehurrogtok, nézzétek csak meg, mi az a baloldal meg jobboldal gazdasági értelemben, és ráfogtok döbbenni, hogy igazam van. Nem bírjátok elfelejteni a szocializmust.
Ezért tart itt az ország.
11
Nagyon okosnak hiheted magad, de melléfogtál. Mint írtam, a jobbiknak sem hiszek, de legfeljebb meglepnek. Miért szavazzak harmadszor is ugyanarra a szarra?
Kíváncsi voltam, hogy vélekednek mások.
Szerinted kinél van a legkevesebb szar a palacsintában?
Magyar Kétfarkú kutyapárt!
Ők legalább nem hazudnak!
Vagy mindent megígérnek!
Facén keressetek rájuk. :)
Kérdés a kommentelőkhöz:
Többen azt mondjátok, hogy ne ma jelenlegi pártok közül szeretnétek valakit, hanem egy új pártot. A Jobbikkal pedig az a problémátok, hogy "ők is ugyanolyanok lennének, mint a többi". Akkor mi a garancia, hogy a várva-várt új párt nem lenne olyan?
Nem mondom, hogy a Jobbik lenne a jó választás, de az tény, hogy eddig az összes többi párt tagjai leszerepeltek már (ilyen-olyan formációkban), ebben azért egyetérthetünk.
Egész Magyar politikát át kell szervezni. Minden párt menne a kukába. De mi lenne helyette?
Vissza kell állítani a Magyar Szent Korona országát! Királyt a népnek!
De ki legye az akik a magyarok többsége elfogadna?
Szűkítsük a kritériumokat
Felmenői mindig is Magyarországon éltek.
Szeretni, és szívén viseli a Magyarságot!
Tiszteli a nép.
Kérném a jelöltek nevét. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!