Pártok.2018 - kinek adnátok esélyt?
MSZP és töredékpártjai - 8 évig szerepeltek, remélem nem felejtette el senki.
Fidesz - 8 évük nekik is meglesz, remélem szavazásnál ezt se felejti majd el senki.
Lmp - Hagyjuk.
Marad egy párt, a Jobbik! - Nem hiszek nekik, szándékosan fogják vissza magukat zsidózással meg cigányozással szerintem, de ha egy értelmes, néhány ponton átírt programot tennének le az asztalra én ki**sznék velük és kormányra juttatnám őket, mégpedig 2/3-ra!!
Ti is?
A többség folyamatosan szegényedik, kevesek pedig a 100 milliókat / milliárdokat halmozzák, közben a pofánkba vágják plakáton tévében szintén a mi pénzünkből, hogy köszönik nekünk, hogy milyen jól teljesít az ország.
A családok egyre jobban zárkóznak be, stressz, betegség, silány egészségügy, stb.
Adjunk egy esélyt a jobbiknak, olyan igazi 2/3-os esélyt, hogy bizonyíthassák amit állítanak, legfeljebb elkönyveljük, hogy elmenni szavazni értelmetlen időpocsékolás és a jövőnk külföldön van vendéglátásban/építőiparban.
Na utolsó, alakul, ha még 5 percig gondolkodnál, rájönnél, hogy mit is írtam. Pont azt, hogy az EUban vagyunk, oda mész ahová akarsz, nem kell útlevél, vízum, semmi. Nincsen határ, ami megakadályoz abban, hogy nyugati béreket keress. Itthon akkor sem lesz nyugati bér, ha a Jobbik kerül kormányra, ellenben jó eséllyel elintézik, hogy kilépjünk belőle. Hiába ugráltok, a gazdaság sőt a világgazdaság folyamatai adottak. Az ország erőforrásai is. Ha jobbik baromira erősen koncentrál, akkor sem lesz a hortobágyon olajmező, sem aranybánya.
Ez épp olyan, mintha valaki nem venne tudomást a gravitációról, és meg lenne győződve róla, ha kilép a tizedik emelet ablakán, nem fog lezuhanni, hanem átsétál a levegőben a következő épületig.
Egyébként egy nemzeti érzelmű szavazó, ha igazán nemzeti, akkor elégedett kellene legyen a jelenlegi kormányzással, ugyanis ilyen élesen , és egyértelműen a magyar érdekeket még sosem képviselték,olykor a nagyhatalmakkal szemben lavirozva.
Ezért van az, hogy a Jobbik erre csak annyit tud mondani, hogy ők 'magyarabbak' .Közben ők egyáltalán nem lavíroznának, hanem betűre beállnának az oroszok mellé. Ennyire tudják, mi a nemzeti érdek.
Az IS ellen küldendő katonákról nem is beszélve. Érted, a bátor magyarok, a militarista kölykök azt mondják, hogy ne küldjünk támogatást, mert itt is terrortámadások lesznek. Mintha az IS igy válogatna. Az IS pl a 21. Század legdurvább fasiszta politikai szervezete. Ezek a faszik téged bármikor megölnek csak azért, mert nyugatabbra élsz, és meg vagy keresztelve. Nem kell támadnod őket. A saját népüket is mészárolják. Rettegnek tőlük. De mi bátran leszarjuk, mert 'nem a mi harcunk' :-) :-) Pedig de. Ha te mint jobbikos, olyan büszke vagy a magyar történelemre, akkor pontosan tudhatod, hogy a magyarok soha nem futamodtak meg akkor, amikor a nyugati kultúrát, illetve benne a magyart bármi fenyegette.
Ja hogy az oroszoknak nem érdeke, hogy rend legyen a közelkeleten? Értem. Akkor a Jobbiknak sem az.
Szóval akkor én vagyok a tudatlan jobbik által bekajáltatott fiatal.
Szerinted pedig bevett az eu, hogy adhasson nekünk, mert nem bírják elnézni, hogy szenvedünk.
Ezt asszem nem is kell tovább magyarázni. Ehhez nem kell jobbik. Pusztán csak logika.
Mond már el, az eu előtt csak szaros gatyában rohangáltak az emberek, vagy akkor is volt élet?
A nép ma sokkal több adóssággal rendelkezik, beetették a hitelekkel. Gyakorlatilag mindenki albérletben lakik a házában. Keveseknek viszont nagyon jól megy.
Mi piac vagyunk az eu-nak. Minden téren. Élelmiszer, autó, bank kölcsön, stb.
Biztos vagy benne, hogy mi nem fizetünk be???
Pajtás, mi piac vagyunk az eunak, ők piac nekünk. Baromira nem egyoldalú ez a része. És igen, természetesen az is motivalja az egész szervezetet, hogy az a KÖZÖS, VÉDETT piac, ahol jól èlnek az emberek, jobban működik.
Ezért a felzárkóztatás. Az, hogy neked a jobbik bedumálta , hogy kizsigerelnek minket azzal, hogy behozzák a camambersajtot a felújitott kórhazért cserébe az súlyos, de egyenlőre szerencsére egyéni problémád /tudod, mi is eladhatjuk a mi sajtunkat/
Szerintem egyébként még annak a minimumát sem érted, amit a Jobbik neked be akar adni. De nem érdekes
Fogd már fel, hogy nem vagyok jobbikos. De nem látok 2018ban nála értelmesebb pártot, aki válthat.
Mit ad el a magyar odakinn??? Komolyan mondom annyira meg vagytok vezetve. Az neked magyar termék, amit magyarok szerelnek össze államilag támogatott multikban éhbérért? Vagy mondjuk a kinn kapható pick juliska szalámi? Mert más termék még nem tűnt fel, amit mo-n gyártottak volna.
Szerinted a németeknél miért nincs tesco? Elárulom, mert a 3 ország, akinek ebből az eu-ból haszna van, egymást megegyezés szerint nem húzza.
És még te gondolod, hogy én nem értem. :) Naivitás. Amerikának is tuti az itteni nagy korrupció miatt lett baja velünk :))
Ti akadályozzátok a fejlődést. Persze a világ összetett, nem nagyon lehetne itt függetlenül ugrálni, de jó néhány olyan lépést lehetne tenni, amivel javulna a helyzet.
De engem nem zavar, én eurót keresek, felőlem éltesd a fideszt vagy az mszp-t, de őszintén remélem hogy haszonélvezője vagy ennek a rendszernek sok érdemtelen pénzért, nem pedig rabszolgamunkás vagy éhbérért. Mert az már fáj, ha nélkülözöl, de még örülsz is a rendszernek.
Igen, külföld sem leányálom. Angliáról hallottam még, hogy egy szar. Sokakat nem fizetnek ki, nincsenek bejelentve, stb.
Kinn a magyaroktól kell legjobban félni, kerülni a "jóakarókat".
Én 160 órát dolgozok 2,5hét alatt, utána 1,5 hét otthon. Többet nem is engednek. Minden hivatalos.
Itt nincs az építkezésen éjjeliőr. Hétfőtől csütörtökig vannak a németek, 1 héten egyszer-kétszer munka után leülnek, megisznak egy üveg sört közösen vagy grilleznek.
Nyugodtak, dolgozik mindenki, de nem kell kapkodni. Azt is tudom, hogy az ilyen munkahely ritka. Főleg külföldieknek.
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__66..
Ezt majd töltsd ki lécci és írd be ide is az eredményed.
Ohh, toltottem ki eleg iq tesztet, tudod, aki nem epitkezesen melozik, azzal allasinterjun szoktak ilyesmit kitoltetni. Fenykoromban 145 volt, a ket evvel ezelotti 138
Teny, hogy romolo a tendencia, de nincs szegyenkeznivalom.
Nem lepne meg ha ezt a 'probeteszet ' ezeknel is jobbra irnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!