Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pártok.2018 - kinek adnátok...

Pártok.2018 - kinek adnátok esélyt?

Figyelt kérdés

MSZP és töredékpártjai - 8 évig szerepeltek, remélem nem felejtette el senki.

Fidesz - 8 évük nekik is meglesz, remélem szavazásnál ezt se felejti majd el senki.

Lmp - Hagyjuk.

Marad egy párt, a Jobbik! - Nem hiszek nekik, szándékosan fogják vissza magukat zsidózással meg cigányozással szerintem, de ha egy értelmes, néhány ponton átírt programot tennének le az asztalra én ki**sznék velük és kormányra juttatnám őket, mégpedig 2/3-ra!!

Ti is?

A többség folyamatosan szegényedik, kevesek pedig a 100 milliókat / milliárdokat halmozzák, közben a pofánkba vágják plakáton tévében szintén a mi pénzünkből, hogy köszönik nekünk, hogy milyen jól teljesít az ország.

A családok egyre jobban zárkóznak be, stressz, betegség, silány egészségügy, stb.

Adjunk egy esélyt a jobbiknak, olyan igazi 2/3-os esélyt, hogy bizonyíthassák amit állítanak, legfeljebb elkönyveljük, hogy elmenni szavazni értelmetlen időpocsékolás és a jövőnk külföldön van vendéglátásban/építőiparban.

2015. febr. 2. 23:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 A kérdező kommentje:

Én tényt állapítottam meg. Ugye akik már voltak szépen leszerepeltek (mszp/fidesz), bár sokan gyorsan felejtenek.

LMP gyenge. Jobbiknak van esélye váltani egyedül, 2018-ban. Akkor mi ebben a manipuláció? Pusztán csak logika, nem?

2015. márc. 4. 01:41
 32/73 A kérdező kommentje:

Ja és hogy tegyen le bárki is anélkül valamit az asztalra, hogy esélyt kapna???

Engem nem érdekel, hogy ki, csak ne az eddigiekre szavazzanak az emberek.

2015. márc. 4. 01:44
 33/73 anonim ***** válasza:
mondom, biztosra veszem, hogy megbízott figurák tolják itt a jobbik propagandát.
2015. márc. 16. 08:47
 34/73 anonim ***** válasza:

"Én tényt állapítottam meg."

Nem, véleményt formáltál.

Az államadósság mértéke, a költségvetési hiány, a munkanélküliségi mutatók - ezek a tények.

Az, hogy egy pártról mit gondolsz (pl "Ugye akik már voltak szépen leszerepeltek (mszp/fidesz))" az egy vélemény - függetlenül attól, hogy egyetértünk-e vagy sem.

"LMP gyenge. Jobbiknak van esélye váltani egyedül, 2018-ban."

Persze, ha valakire nem szavaznak (mert pl te ellenük agitálsz) akkor gyenge, persze. De lehet, hogyha te (és a hozzád hasonlók) nem manipulálnák az embereket, akkor egyszer (talán épp 2018ban) az LMP nyerne.

"Akkor mi ebben a manipuláció? Pusztán csak logika, nem?"

Logikának logika, csak épp lehet hibás logika.

Ugyanúgy logika lehet az is, hogy a szélsőjobb még sosem kormányzott jól, így inkább az LMP-nek adjunk esélyt, ezért megkérünk minden jobbikost, hogy az LMP-re szavazzon. Logikus, nem? És ez sem manipuláció, ugye?

(Félreértés elkerülése végett: nem vagyok LMP-s és nem is szeretném ha ők nyernének, csak egy példát mondtam arra, hogy a "logikával" magyarázni egy sajátságos manipulációt nem szerencsés.)

2015. márc. 16. 09:19
 35/73 anonim ***** válasza:

És még csak nem is logikus. A srác kb az összes érvelési hibát produkálja.

Szimplán szavazatokat koldul a jobbiknak.Elég megalázo lehet.

2015. márc. 16. 10:06
 36/73 anonim ***** válasza:
Szerintem is ideje lenne végre 30 évnyi fidesz-mszp hintázás után már valami újat kipróbálni, amire a jobbik a legesélyesebb, de én sem adnék nekik 2/3-ot első alkalommal meg pláne semmiképp.
2015. márc. 16. 15:13
 37/73 anonim ***** válasza:
Vissza a királyságot! Mennyit megspórolna az ország, ha nem lenne négy évenként választás..
2015. márc. 16. 15:23
 38/73 anonim ***** válasza:
2015. márc. 16. 15:51
 39/73 anonim ***** válasza:
100%

De scrácok, nem tűnik fel, hogy ez a Jobbik panele? 'Mi még nem kormanyoztunk, ezek meg mar elkurtak amig lehet, most mi jovunk'

Erted, a Jobbik megmondja neked, hogy ezert kell raszavazni, ti meg ugy nyomjatok, mintha a sajat nagy raismetesetek lenne ez az egyebkent banalis , es gyerekes kampanyduma.

Na ezert nem szabad a Jobbiknak kormanyra juthi.

2015. márc. 16. 19:14
 40/73 anonim ***** válasza:

Már hogy lenne tény az, hogy egyedül a JOBBIKnak van esélye leváltani a FIDESZt?!

Jelenlegi állás szerint a tény az, hogy egyik pártnak sincs esélye leváltani a kormányt.

Egyénként konkrét stratégiája a Jobbiknak ez a rendszeres nagyotmondás. Mivel a legtöbb szavazó nem tájékozódik, ezért hajlamos a pártolvasatok elhinni, így lesz felhajtóereje az ilyen hazugságoknak. Nem tűnt fel, hogy a Jobbik 2009 óta azt mondja, hogy a soron következő választásokat ők nyerik meg? :-)

Ehhez képest egyetlen egyéni körzetben sem tudtak még nyerni. Ilyen formán pontosan annyi esélye van 2018 ban kormányra kerülni, mint az LMPnek. /Semmi/

2015. márc. 16. 20:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!