Pártok.2018 - kinek adnátok esélyt?
MSZP és töredékpártjai - 8 évig szerepeltek, remélem nem felejtette el senki.
Fidesz - 8 évük nekik is meglesz, remélem szavazásnál ezt se felejti majd el senki.
Lmp - Hagyjuk.
Marad egy párt, a Jobbik! - Nem hiszek nekik, szándékosan fogják vissza magukat zsidózással meg cigányozással szerintem, de ha egy értelmes, néhány ponton átírt programot tennének le az asztalra én ki**sznék velük és kormányra juttatnám őket, mégpedig 2/3-ra!!
Ti is?
A többség folyamatosan szegényedik, kevesek pedig a 100 milliókat / milliárdokat halmozzák, közben a pofánkba vágják plakáton tévében szintén a mi pénzünkből, hogy köszönik nekünk, hogy milyen jól teljesít az ország.
A családok egyre jobban zárkóznak be, stressz, betegség, silány egészségügy, stb.
Adjunk egy esélyt a jobbiknak, olyan igazi 2/3-os esélyt, hogy bizonyíthassák amit állítanak, legfeljebb elkönyveljük, hogy elmenni szavazni értelmetlen időpocsékolás és a jövőnk külföldön van vendéglátásban/építőiparban.
Én tényt állapítottam meg. Ugye akik már voltak szépen leszerepeltek (mszp/fidesz), bár sokan gyorsan felejtenek.
LMP gyenge. Jobbiknak van esélye váltani egyedül, 2018-ban. Akkor mi ebben a manipuláció? Pusztán csak logika, nem?
Ja és hogy tegyen le bárki is anélkül valamit az asztalra, hogy esélyt kapna???
Engem nem érdekel, hogy ki, csak ne az eddigiekre szavazzanak az emberek.
"Én tényt állapítottam meg."
Nem, véleményt formáltál.
Az államadósság mértéke, a költségvetési hiány, a munkanélküliségi mutatók - ezek a tények.
Az, hogy egy pártról mit gondolsz (pl "Ugye akik már voltak szépen leszerepeltek (mszp/fidesz))" az egy vélemény - függetlenül attól, hogy egyetértünk-e vagy sem.
"LMP gyenge. Jobbiknak van esélye váltani egyedül, 2018-ban."
Persze, ha valakire nem szavaznak (mert pl te ellenük agitálsz) akkor gyenge, persze. De lehet, hogyha te (és a hozzád hasonlók) nem manipulálnák az embereket, akkor egyszer (talán épp 2018ban) az LMP nyerne.
"Akkor mi ebben a manipuláció? Pusztán csak logika, nem?"
Logikának logika, csak épp lehet hibás logika.
Ugyanúgy logika lehet az is, hogy a szélsőjobb még sosem kormányzott jól, így inkább az LMP-nek adjunk esélyt, ezért megkérünk minden jobbikost, hogy az LMP-re szavazzon. Logikus, nem? És ez sem manipuláció, ugye?
(Félreértés elkerülése végett: nem vagyok LMP-s és nem is szeretném ha ők nyernének, csak egy példát mondtam arra, hogy a "logikával" magyarázni egy sajátságos manipulációt nem szerencsés.)
És még csak nem is logikus. A srác kb az összes érvelési hibát produkálja.
Szimplán szavazatokat koldul a jobbiknak.Elég megalázo lehet.
De scrácok, nem tűnik fel, hogy ez a Jobbik panele? 'Mi még nem kormanyoztunk, ezek meg mar elkurtak amig lehet, most mi jovunk'
Erted, a Jobbik megmondja neked, hogy ezert kell raszavazni, ti meg ugy nyomjatok, mintha a sajat nagy raismetesetek lenne ez az egyebkent banalis , es gyerekes kampanyduma.
Na ezert nem szabad a Jobbiknak kormanyra juthi.
Már hogy lenne tény az, hogy egyedül a JOBBIKnak van esélye leváltani a FIDESZt?!
Jelenlegi állás szerint a tény az, hogy egyik pártnak sincs esélye leváltani a kormányt.
Egyénként konkrét stratégiája a Jobbiknak ez a rendszeres nagyotmondás. Mivel a legtöbb szavazó nem tájékozódik, ezért hajlamos a pártolvasatok elhinni, így lesz felhajtóereje az ilyen hazugságoknak. Nem tűnt fel, hogy a Jobbik 2009 óta azt mondja, hogy a soron következő választásokat ők nyerik meg? :-)
Ehhez képest egyetlen egyéni körzetben sem tudtak még nyerni. Ilyen formán pontosan annyi esélye van 2018 ban kormányra kerülni, mint az LMPnek. /Semmi/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!