Miért utálják a zsidókat sokan?
Azt szoktam hallani, hogy a Talmud gyüleöletel van tele, hogy Ávo-sok a zsidók voltak, hogy mind ocsmány gazdagok, lenézika gojokat. Én ezt nem értem, mert:
1. magyar nyelven nem jelent meg Talmud, csak ocsmány hamisítvány
2. Az Ávo és Ávh tudtommal azután volt, hogy keresztények egy csoportja lemészárolt 6.000.000 zsidót.
3. aki egyetlen zsidó irodalmi művet is a kezébe vett, amit nem a MIÉP-Jobbik banda köre adott ki, semmi olyat nem talál, ami mások lenézéséről szól.
12 éve tanuom a Tórát és a Talmud egyes passzusait. "Szeresd felebarátodat, mint önmagadat." "Tartsd meg I-ten parancsolatait teljes szívvel és lélekkel!" Ilyenek állnak leginkább a Tórában. "Diná málkut mediná."-Talmud ALAPELVE: Annak a társadalomnak a törvényei szerint élj, amelyben élsz! Ez olyan alap, a zsidó hagyományban, mint a keresztények számára tudni a Mi atyánkot.
Ne ölj! Ne lopj! Ne tégy hamis tanúságot! Ne kívánd meg felebarátod tulajdonát! stb. én ilyesmiket olvastam a Tórában. A Tóra és a Talmud pedig egy húron pendülnek. Én nem vagyok sem különösen gazdag, sem befolyásos. Egyetemista vagyok, teljesen átlagos srác. Ember meg nem mondaná rólam, hogy zsidó vagyok, pedig tiszteletben tartom a hagyományaimat. Jól esik, mikor egy nem zsidó ismerősöm boldog hanukát kíván, és én viszot kívánok neki kellemes karácsonyt. És a zsidók 97%-a ilyen. 3%-nyi szar meg minden népben van.
Jobbik arra épít mindent, hogy az emberek nem ismernek személyesen zsidókat, így bármit elhisznek. Ha valaki kiskorától kezdve hallgatja otthonról ezeket a szemét szamárságokat,akkor úgy nő fel, hogy természetes neki, hogy a zsidók ilyenek, meg olyanok. Hát, kérem szépen, ez nem így van!
Apropó a goj szót zsidókra is használja a Biblia, nem cspán nem zsidókra.
"a primitív barmok
ha baj van, biztos más a hibás
ennyit tudtok"
1. Te végig ezt csinálod, egyetlen mondatban nem láttam, hogy: "igen köcsögök vagytok, de itt mi is hibáztunk." stb..
2. Szerintem a te néped sokkal primitívebb. Akik direktbe sokkal kisebb kanapéra ültetik a török nagykövetet, és még bőszen fényképkezednek. Szánalom. És most mondd meg, hogy nincs igaza azoknak a csúnya náciknak? Te vagy az élő példa arra, hogy igaz az amit, Hitler apád leírt a Mein Kampf c. könyvében. Szinte sorról-sorra rád illik...
Most még csak egyetemista vagy. De mi lesz, ha elvégzed? Elkezdődik a lopás a szegényektől c. fejezet? És most gondolkodjunk el csöndben azon, hogy miért is volt a holokauszt?
"Na,szépen bemutatkoztál,az biztos.Még szerencse,hogy nem ez alapján ítélem meg a többi zsidót.
Egyébként igazad van.nem tudtak volna a németek ilyen tisztogatást végezni segítség nélkül.
Kérdezd csak meg a nagymamát,ki írta össze a zsidókat,kik állítottak össze egy-egy transzportot.
Meg azt is kérdezd meg,mit csináltak a nyugati zsidók,amikor nem engedték be politikai menekültként a keleti zsidókat.Sunnyogtak szépen...mert nem kellett nekik a szegény "rokon".
A keresztények meg(akiket éppúgy nem csípett az akkori rezsim)az életük árán is sokukat megvédte.Pont azért mert keresztények voltak és komolyan gondolták ezt."
Még egyszer beírtam,mert a nagyon tudományos kérdéskiírónak nem sikerült válaszolni erre.
Egyébként ki ölte meg a felmenőidet?
Egyszer a hozzád hasonló höbörgő idióták,akik miatt a zsidóság megítélése olyan lett amilyen.
Másodszor meg a VÉnek tanácsa,aki összeírta a zsidóságot és a transzporttal elhurculandókat.Ha az őseidnek lett volna elég pénze,hogy lefizesse a saját vezetőit,akkor vígan élhetnének..akár még ma is.Kérdezd csak meg nagymamit.
"kinek volt bármiféle baja zsidó vallásu embertől?"
Nekem pajtas. MEg ugy altalaban az egesz nemzetemnek.
Soroljak peldakat?
igen, arra várok...
"Amúgy gratulálhattok nekem:)
jövő héten jelenik meg a Közgazdasági szemlében a 4. publikációm :D
de gondolom nem hogy nem olvassátok, azt sem tudjátok, hogy mi az"
Aruld el melyik a te iromanyod.Nagyon kivancsi vagyok ra.Erdekes lenne ha kiderulne hogy egy okos ember vagy.Az meg erdekesebb hogy lehet valaki egyetert veled es felnez rad kozben meg egy idegbeteg tusko vagy.Legyszi!Hadd olvassam el a magasroptu gondolatsort!
Erre o azzal jon hogy dogoljunk meg mind!Ez mar egy szemelyes tapasztalat,nem?
hát végülis mondhatjuk.. bár akkor utálhatnám én magyar létemre a magyarokat, mert már magyar is mondott nekem olyat h dögöljek meg...
az hogy egy zsidó ezt mondja az nem azt jelenti h az összes ezt mondaná...utáld azt aki ezt mondta
szal nem igazán jó indok...
senki nem tudott még nekem irni személyes tapasztalatokat hogy mér utálja a zsidókat... de még várom hátha tud vki vmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!