Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok miért utálják a...

A magyarok miért utálják a hazájukat?

Figyelt kérdés
Inkább adjatok hálát az istennek, hogy ide születtetek és nem valami afrikai háborús övezet, ahol éhezés van és nőket erőszakolnak halomra, vagy az USA ahol bár jómódúság van, de akármikor lelőhetnek 1 dollárért is fényes nappal. Magyarország felnevelt titeket becsületben, semmiben nem szenvedtetek hiányt. Nem tudjátok milyen igazán szegénynek és nincstelennek lenni. Hálátlanok vagytok és a kapzsiság vezérel benneteket. Tisztelet azon kivételeknek, akik megbecsülik azt is ami van, ezt a gyönyörű országot, hazát.
2014. aug. 10. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
55%
De észrevettétek, hogy mindenki a 39°%-os gyökérrel vitatkozik?
2014. aug. 10. 11:46
 52/74 anonim ***** válasza:
0%

"Az ismerősöm kiváló angol nyelvtudással,semmilyen végzettséggel indult útnak Angliába,és kapóra jött neki egy szállodalánc recepciósokat kereső munkája. "

Engem ez hidegen hagy. Teljesen nyilvánvalóan nem keres többet, és nem él jobban mint én itthon. Ezen kívül ostobább is. Hiszen recepciós. Nem diplomás/okleveles. Nem méregetem magam hozzá. Nem is célom.

Figyeljetek, én eluntam a vitát. Csak akkor vagyok hajlandó elmenni innen, ha a mérnököket elkezdik hirtelen sz.arul fizetni itthon, illetve ha annyi ember elvándorol, hogy nem lesz kire dolgoznom. Addig nem éri meg nekem. További jó fejtegetést, vitázást. Vigyázzatok magatokra :)

53/74 anonim ***** válasza:
3%

"De észrevettétek, hogy mindenki a 39°%-os gyökérrel vitatkozik?"

Csak nem igaza van? :D

54/74 anonim ***** válasza:
68%

Honnan tudod, hogy nem szenvedtem hianyt semmiben? Ha meg nem szenvedtem hianyt, az nem (csak) az orszag becsulete. Honnan tudod, hogy nem tudom, milyen igazan szegenynek lenni? Kapzsisag az, hogy motivalt vagyok arra, hogy tobbet elerjek es jobban eljek? Ha valaki maradni akar, maradjon csak azert, mert ide szuletett, de en nem igy gondolkozom. Lehetosegem volt jobb jovot teremteni magamak es a csaladomnak, ezert ki is jottem kulfoldre, ide vallaltam gyerekeket, Magyarorszagon nem lattam jonak.

Nekem Magyarorszag nem kulonleges hely, csak azert, mert oda szulettem. Ha te Olaszorszagba vagy Egyiptomba szulettel volna, most azt vedened ilyen hevesen. Nincs jogod elitelni valakit azert, mert elhagyta a hazajat. Nem Magyarorszagot utalom, hanem az ottani helyzetet... Es veletlenul pont az USAbol irok, de meg egyszer se lottek le egy dollarert.

2014. aug. 10. 11:47
 55/74 anonim ***** válasza:

43-> Na látjátok, ezért pontozok le mindenkit. Tegnap estre regisztráltam és már csak 81%-on vagyok. Ráadásul ez a válaszom is csak félig-meddig hasznos. Arra bezzeg lusták már a lepontozók, hogy meg is magyarázzák az okát...

45: Én nem tudom. Fél millás fizetést itthon nagyon kevés mérnök keres, sok-sok év tapasztalattal, több nyelvtudással és ismeretséggel. Én is ismerek egy szerszámkészítőt, aki 800k-t kap havonta, de ő a városban a legjobb szakember (amúgy is öreg, rengeteg tapasztalattal) és meg kell fizetni. A többiek meg örülnek a 200k-s fizunak.

Nyugat Európában viszont kezdőként megkeres valaki 2000+ eurót, a megélhetés pedig körülbelül hasonló szinten van, mint itthon... arról pedig elfelejtkezel, hogy létezik Weihnachtsgeld és Feriengeld is, ami megfelel a 13. és 14. havi bérnek. Úgyhogy inkább megyek ki és sokkal nyugodtabban fogok élni, mint itthon. Tudom, jó utat.

Meglesz. :)

(50: Igen, mert 8 évvel ezelőtt úgy nézett ki, hogy nemhogy jobb, még szarabb lesz itthon a helyzet. Én nem vagyok sajnos jós, ne haragudj. Azt pedig nem lehet rám mondani, hogy olyan szakmát választottam, amiből Dunát lehet rekeszteni... Idén is alig jelentkeztek a szakra; keleten pedig tök mindegy, hogy milyen mérnök vagy, nem lesz munkád)

2014. aug. 10. 11:48
 56/74 anonim ***** válasza:
34%
Jellemző amúgy, hogy ha valami magyarságot megkérdőjelező kérdést ír ki valaki, minimum 40 komment jön rá, mert az ilyenre cuppannak a turbomagyarok.
2014. aug. 10. 11:48
 57/74 anonim ***** válasza:
66%
Nincs igaza,csak kizárólag a saját szemszögéből tudja nézni a dolgokat. De ha az utcán szétverik a cigányok, ő még akkor is hajtogatja,hogy "mérnök vagyok, jól keresek itt maradok". Nyelveket tudsz egyáltalán?
2014. aug. 10. 11:50
 58/74 anonim ***** válasza:
62%

"Engem ez hidegen hagy. Teljesen nyilvánvalóan nem keres többet, és nem él jobban mint én itthon. Ezen kívül ostobább is. Hiszen recepciós. Nem diplomás/okleveles. Nem méregetem magam hozzá. Nem is célom. "

Aha,szóval felsőbbrendűnek érzed magad,mert van egy mérnöki diplomád? szerintem nem véletlenül vagy 39%-on,ez nem arra utal,hogy olyan okos ember lennél. :-)

Az meg,hogy hidegen hagy,hát az meg engem hagy hidegen,további jó pocsolyázást a silány,unalmas életedben,menj a tükör elé,és csinálj selfie-ket a mérnöki diplomáddal. Márha nem vagy kamus :D

Üdvözlet!

2014. aug. 10. 11:50
 59/74 anonim ***** válasza:
42%
Magyarisztán sz** hely.
2014. aug. 10. 11:51
 60/74 anonim ***** válasza:
72%

"Magyarisztán sz** hely."

a truth meg lett saidolva. röviden, tömören

2014. aug. 10. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!