A magyarok miért utálják a hazájukat?
haha, nem szenvedtem hiányt...hol élsz te? pesten? Elhiszem, hogy ott jól megy, de délen meg keleten van az igazi magyarország.
És azért utálom, mert cserben hagyott a legalapvetőbb dolgokban. Másrészt az emberek mentalitása miatt, meg ahogy ők a demokráciát gyakorolják (sehogy).
Nem utálom. Csak elegem lett belőle.
Te hol élsz? Nem egy putriban ugye? Mennyi autód van?
Gyerekkoromban még szerettem.
Aztán jött egy pali, aki azt mondta, aki rá akar szavazni, az viseljen kokárdát. Én ugye akkor már nem viselhettem.
Aztán azt is mondta, a haza nem lehet ellenzékben. Nem is volt, csak ő.
De mostanra úgy tűnik, aki nem ért vele egyet annak fel is út, le is út.
Elvette tőlem, kisajátította a hazámat, a nemzeti jelképeimet. Nekem nem maradt már semmi.
Mégis mit szeressek?
ma 10:34
Szerintem egy sincs neki. Egyszerűen csak idealista.
AMÚGY FIGYELITEK, hogy mindenkit lepontoztak? Tök mindegy, hogy amellett foglalt állást, hogy utálja a hazáját, vagy amellett, hogy szereti. Elég érdekes, és sok mindent elárul....
Külön poén, hogy ilyen 33% körüli eredményre pontoztak le majdnem mindenkit. Ami azt jelenti, hogy kell h legyen olyan nagyon rendes ember is, aki csak azért tolta ide a képét, hogy zusammen mindenkit lepontozzon, akár szereti az illető Mo.-ot, akár nem. Még érdekesebb, még többet elárul kedves polgártársainkról ez a tény....
"Mi az, hogy ultramagyar te szerencsétlen?"
leginkább az ultraturbóhiperfúziós magyarok kezdenek itt ömlengeni hogy ó milyen jó egy ország ez, meg hogy nem értem az aki elmegy mo-ról.
az a normális aki elhúz mo-ról mihamarabb, mert ami ezután lesz az korom sötét. és te nem fogsz tudni kaját venni a hazaszeretetedből. kivéve ha egy milliomos famíliában vagy
ma 10:51
És azokkal mi van, akik nem "turbómagyarok" -mondjuk úgy alaphangon körbeszarják a jobbikat-, de tehetősek, mert megdolgoztak érte, tanultak, műszaki végzettségük van, emiatt jó állásuk itthon is, és szeretik az itthoni életet, nem vágynak igazán el? Azokat hova sorolnád?
Csak mert kategorikusan kijelented, hogy jobberbaromnak kell ahhoz lenni, hogy az ember szeressen itt élni, és ne akarjon másutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!