A 4K és a Haza Nem Eladó Mozgalom Életképes pártok? Van értelem rájuk szavazni?
A Negyedik Köztársaság és a Haza Nem Eladó Mozgalom pártoknak van esélyük beleszólni a politikába, a dolgok menetébe?
Vagy ők kishalak csupán és aki őket támogatja az konzerválja a Fidesz és a baloldal(akármilyen néven is) politikai hatalmát?
A két nagy ellenében érdemes ezek közül valakit támogatni?
Kedves Kommentelők!
Szeretném kifejteni a véleményemet a feltett kérdésssel kapcsolatban :
A Haza Nem Eladó Mozgalom Pártnem csak a Devizahitelesekért harcol, hanem minden magyar állampolgárt !
Kásler Árpád már évek óta harcol a magyar ember jogaiért.
A magyar emberek kifosztása ellen , nem csak a deviza károsultakat mélóztatik képviselni , hanem a magyar társadalom minden egyes tagjáért kiáll. Kásler Árpád évek óta tüntetéseket szervez és évek óta próbálja az emberek szemét felnyitni, nemcsak deviza hitel kérdések terén. Nekem nincs deviza hitelem , mégis nagy tisztelője vagyok Kásler Árpád tevékenységénak. Úgy gondolom , hogy minden pártnak joga van képviselni érdekeit, nem csak a Fidessz , Mszp Pártok léteznek. A Haza nem Eladó Mozgalom Párt egy alulról szerveződő Párt, az emberek saját idejüket, energiájukat, és adományaikat felőrölve harcolnak egy jobb jövő reményében .
Akit érdekel a Párt tevékenysége facebookon tudja követni:
A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT-ra van értelme szavazni.
Aki attól fél hogy a devizahitelek felszámolására az adófizetők pénze kell, az nagyot téved. Ugyanis itt csalás történt, tehát nincs mit kifizetni. Pont ellenkezőleg a nagytőke tartozik nekünk nem kevés ellopott, kicsalt pénzösszegekkel!
Engem nem érdekel, hogy te mit gondolsz és mit tartasz hitelesnek, csak belinkeltem. Mért akkor mi a hiteles Rtl vagy a CNN, amik úgy elferdítik a híreket hogy eszméletlen?
Ez a baj a hozzád hasonló emberekkel, rögtön echo tv-zel meg ilyenek, tudod én ezt a videót youtube-on találtam és belinkeltem. Nem azt néztem, hogy hol vették fel a műsort. Az embereket és az elhangzottakat kéne figyelni, nem rögtön hír tv-ni, bár tudom egyesek körében nagyon felkapott lett mostanában ez. Amúgy egyébként sem nézek tv-t, te meg kapcsold be, üljél fénynek előre és élvezd a butítást.
További szép napot, szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!