A Demokratikus Koalíció életképes párt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 29. 14:58
1/13 A kérdező kommentje:
2014-ben lesz valaki aki rá szavaz?
2012. febr. 29. 14:58
2/13 anonim válasza:
Talán Gyurex nélkül lenne jónéhány liberális arc aki szavazna rá, de így nagyon leosztódik az arány!
3/13 anonim válasza:
Egy magyarellenes párt, gyenge mint a harmat.
4/13 anonim válasza:
Szerintem sokan lesznek, akik rá szavaznak majd. Egyszerűen a jelenlegi magyar politikában nincsen még egy olyan ember, aki érdemben képes lenne Orbánnal vitába szállni ([IRONY ON] ”De fantasztikus páros!” [IRONY OFF])
A Jobbikot sokan elutasítják, mert a szélsőjobbal azonosítják; az LMP súlytalan, az egyetlen ismert arc is visszalépett a vezetésből; az MSZP-ről meg még az LMP-nél is kevesebbet hallani. Orbánékat meg sokan fogják megutálni addigra. Akármennyire is szörnyű, de sokan Gyurcsányban fogják látni az egyedüli életképes személyt, aki meg tudja szorongatni Orbánt.
5/13 anonim válasza:
Szerintem életképtelen. De ha nem lenne igazam, ez az ország tényleg reménytelen eset.
7/13 anonim válasza:
Gyurcsány örökre elásta magát előttem.
9/13 Sz1u válasza:
Az idő eldönti, hogy életképes párt lesz-e. Mindenesetre (ha csak a mostani palettát nézzük), akkor jó eséllyel számíthatnak a szavazatomra.
Lehet lepontozni... :) :) :)
10/13 anonim válasza:
Életképes. A sok fideszben csalódó ember rájuk fog szavazni. Inkább visszahíjátok a nemzet (?)egyik(?) legnagyobb kártevőjét, minthogy valami újra szavazzatok (Jobbik, LMP és mások, akiket ma nem hagynak érvényesülni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!