Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a Jobbik...

Miért van az, hogy a Jobbik az egyetlen értelmes párt?

Figyelt kérdés

Egy két elvük elég távol áll tőlem, szóval ne értsétek félre (bár úgy veszem észre hogy egyre kevésbé mondható radikális pártnak)

Viszont parlamenti vitákban észrevettem, hogy a pártok többsége csak politikai érdekből mindig az ellentettjet állítja mint a másik párt. A Jobbik viszont jellemzően akkor is kiall a saját véleménye mellett, ha az épp megegyezik a Fidesz véleményével vagy akár a bal oldal véleményével.. És ha nem értenek a másikkal egyet, így kezdik a mondatot : 'azért nem, mert..'. Most elvektol és attól függetlenül, hogy amivel érvelnek az közel áll e hozzám, így kéne működnie az összes pártnak a parlamentben..

2014. febr. 13. 14:12
 81/96 anonim ***** válasza:
57%

Utolsó!

Inkább az a hülye aki nem szavaz a Jobbikra!

Több mást nem nagyon tudok mondani, mert az urak már elmondtak előttem mindent... Bal oldali barátom! Tételezzük fel hogy az MSZP, vagy valamelyik bal oldali jut fel a csúcsra, mondjuk...

Tudod mi lesz itt? Válság barátom, de akkora hogy hogy a kölcsönöket a duplájára növelik, a Gyurcsány meg a Mesterházy az meg tele lesz pénzel és jót röhögnek rajtunk! Ezt akarod? Az oké, de a magyarok nagy többsége nem! A Fideszt is tudnám szidni de ők nem akkora parasztok mint a bal oldaliak! Persze ők sem tiszták, nem azt mondtam csak jobb mint egy MSZP, vagy egy Összefosás pártnál! És még a baloldaliak csodálkoznak hogy a magyarok nagy része most ment el külföldre melózni... Az a baj hogy nem most mentek el hanem még abban az időszakban amikor az MSZP volt fent... Ennyit akartam, köszönöm hogy elolvastad!

HAJRÁ JOBBIK, Szebb Jövőt!

2014. febr. 17. 22:47
 82/96 anonim ***** válasza:
45%

"Az a baj hogy nem most mentek el hanem még abban az időszakban amikor az MSZP volt fent.."

Most mentek el, nyugodj meg. Valaki a te agyadat is átmosta. A FIDESZ alatt ment el a legtöbb magyar az országból.

Ha nem hiszed, nézd meg a hivatalos statisztikát, tessék (KSH adat, náluk is megtalálod):

[link]

2014. febr. 18. 08:07
 83/96 anonim ***** válasza:
78%
Nem mosta át senki az agyam! Valóban igazad van bocsi a rossz szóért, de akkor sem szeretném ha az MSZP kerülne fel!
2014. febr. 18. 17:46
 84/96 anonim ***** válasza:
78%

Ha valamit rosszul mond, eltéveszt az ember, már is átmosták az agyát? Amúgy meg szinte mindkét pártot rühellem de az MSZP-t jobban...

Én csak Jobbikos voltam egész életemben és az is leszek!

2014. febr. 18. 17:49
 85/96 anonim ***** válasza:
27%

"Én csak Jobbikos voltam egész életemben és az is leszek!"

Én nem lennék náci a helyedben.

2014. febr. 18. 17:51
 86/96 anonim ***** válasza:
75%

"Én nem lennék náci a helyedben."

Én pedig olvasgatnék a helyedben, h mit is jelent a náci szó, mielőtt hülyeséget írok.

[link]

2014. febr. 18. 17:57
 87/96 anonim ***** válasza:
84%
az egyetlen buta párt,aki csak annyit tud,hogy magyar és a turulmadár az ősapja,egyébként olyanok az élethez mint a segg (szarosan)
2014. febr. 18. 19:08
 88/96 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, a hozzászólásod színvonala alapján te be is léphetnél egy ilyen pártba :)
2014. febr. 18. 19:29
 89/96 anonim ***** válasza:
78%

"az egyetlen buta párt,aki csak annyit tud,hogy magyar és a turulmadár az ősapja,egyébként olyanok az élethez mint a segg (szarosan)"

A jobbik egy fos, az tuti.

2014. febr. 18. 19:38
 90/96 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon kreatívak vagytok! A Jobbik szar, a Jobbik fos, a Jobbik náci :D Esetleg vmi más, netalántán meg is indokolni, h miért az? Ja, h az nem megy? :)
2014. febr. 18. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!