Miért van az, hogy a Jobbik az egyetlen értelmes párt?
Egy két elvük elég távol áll tőlem, szóval ne értsétek félre (bár úgy veszem észre hogy egyre kevésbé mondható radikális pártnak)
Viszont parlamenti vitákban észrevettem, hogy a pártok többsége csak politikai érdekből mindig az ellentettjet állítja mint a másik párt. A Jobbik viszont jellemzően akkor is kiall a saját véleménye mellett, ha az épp megegyezik a Fidesz véleményével vagy akár a bal oldal véleményével.. És ha nem értenek a másikkal egyet, így kezdik a mondatot : 'azért nem, mert..'. Most elvektol és attól függetlenül, hogy amivel érvelnek az közel áll e hozzám, így kéne működnie az összes pártnak a parlamentben..
Nálam ma elvágta magát a jobbik az eu-s zászló kidobással.
Ez az ország semmivel lenne egyenlő az eu pénze nélkül. Majd jönnének ide a kínaiak ugyanolyan munkamorállal dolgoztatni, mint ott? Van is példa már rá: Hankook.
Meghalt valaki munkahelyi balesetben, erre a kínai főnök odaszólt a helyszínelőknek, hogy vigyék már onnan a hullát, mert áll miatta a szalag.
Ez kell nektek? Meg a franc tudja milyen féreg balkáni mocskos albáni terroristákat akarnak idehozni.
Eddig talán még szimpatizáltam is velük, de itt a vége.
Várom 18-at, hogy egy kapitalista párt lemossa a mszpt fideszt és a tünetpártot: jobbikot.
"Igen tudatlanok mert egyenesen fogalmaznak és nem félrebeszélnek mint simon és attila bácsi. Jah rohadt suttyók amiért nem kétszínű hintapolitikát folytatnak. Nem nyúlnak le milliárdok tiszta hülyék."
Hát az tagadhatatlan, hogy a jégből kiolvasztott ősember is meg tudja oldani a lelakatolt hűtő problémáját, csak épp úgy, hogy a baltájával az egészet szétveri. A Jobbik a vidéki talponállók alkoholistáinak a pártja, az általuk igényelt végtelenül leegyszerűsített tőmondatokkal, amit ők "józan paraszti észnek" hívunk.
Nem tudom te mit akarsz, de én azt biztos nem, hogy parasztok vezessék az országot.
Másfél órája várok, hogy tájékozódni tudjak.
Még nem érkezett semmi...
Inkább egy olyan linket vártam volna, ahol egy jobbikos értelmesen megszólal.
A kurucinfon egyszer már körülnéztem, egyetlen értékelhető dolgot sem találtam, a hazugságok nem érdekelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!