Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a Jobbik...

Miért van az, hogy a Jobbik az egyetlen értelmes párt?

Figyelt kérdés

Egy két elvük elég távol áll tőlem, szóval ne értsétek félre (bár úgy veszem észre hogy egyre kevésbé mondható radikális pártnak)

Viszont parlamenti vitákban észrevettem, hogy a pártok többsége csak politikai érdekből mindig az ellentettjet állítja mint a másik párt. A Jobbik viszont jellemzően akkor is kiall a saját véleménye mellett, ha az épp megegyezik a Fidesz véleményével vagy akár a bal oldal véleményével.. És ha nem értenek a másikkal egyet, így kezdik a mondatot : 'azért nem, mert..'. Most elvektol és attól függetlenül, hogy amivel érvelnek az közel áll e hozzám, így kéne működnie az összes pártnak a parlamentben..

2014. febr. 13. 14:12
 51/96 anonim ***** válasza:
75%

Ki uszít kit? Állandóan le vannak hurrogva mert nem értenek egyet. Amúgy meg azért senkit nem ítélnek el mert valamilyen, hanem csak a cselekedeteiért. Mert szerintem sem kell azért senkit elitélni hogy hova születik, mert arról nem tehet. Viszont hogy azért mentsünk fel valakit mert odaszületett az más dolog. Kábé mint régen a boszorkány, meg a nemesi kiváltság. Ugyan az jön le a jobbik a boszorkány a bűnözők meg a nemesi kiváltságosok.

Szóval szerintem mindenkinek megadják az esélyt talán többet is mint a többi párt viszont attól hogy valaki ide vagy oda születik nincsenek kiváltságai nincs mentelmi jog. Amit szintén el akarnak törölni.

2014. febr. 13. 23:54
 52/96 anonim ***** válasza:
43%
Az egyik jobbikos szájából hallottam a minap a "holokamu" szót...
2014. febr. 13. 23:56
 53/96 anonim ***** válasza:
75%

Ez arra épül hogy holokauszt hazugság miszerint: nem azért vitték oda az embereket hogy megöljék hanem hogy elzárják a háború végéig, mint ahogy az amerikaiak is tették a japánokkal. Mivel a japán ember amerikában kémkedhetett ezáltal nemzetbiztonsági kockázatot jelentett.

Jah és persze ott a rengeteg bizonyíték hogyha alapból megölték a gyerekeket hogy hogy egy csomó volt a felszabadításkor. Meg hogy hogy életbenmaradt bárki? Ha egyszer az volt a feladat hogy meghaljanak miért nem lőtték agyon őket? Hogy hogy nincs egy dokumentum sem?

A légi felvételeken nincs egy darab gázkamra sem sőt elismeri egy ottani idegenvezető hogy az igazából eg y bunker volt amit késöbb átalakítottak ledöntötték a falakat. Mármint a háború után. http://www.youtube.com/watch?v=TGEISQLTJsw

2014. febr. 14. 00:00
 54/96 anonim ***** válasza:
87%

Remélem, tudod, hogy a holokauszttagadás bűncselekmény!

Ha hazudtok a történelemmel kapcsolatban, attól az még nem változik meg.

És mivel a jobbik hazudik, miért hinném el a választási ígéreteit?

2014. febr. 14. 00:03
 55/96 anonim ***** válasza:
Jah arról nem beszélve hogy a standard oil rockefeller olajcége küldte az olajat a náciknak. Plusz a Bush bankok a vasipar nagy részét fedezték. Szóval azt ne mesélje be senki hogy egy válságban levő olaj nélküli németország egy első világháborús vereség után úgy talparaáll hogy elfoglalja európát. Ez még a mesében sincs.
2014. febr. 14. 00:05
 56/96 anonim ***** válasza:
100%
A történelem nem tény. A történelem nem matematikailag kiszámolható esemény. Az hogy tiltják a kutatását önmagában nevetséges. Mintha leszögezném hogy márpedig István király egy 250 cm es 190 iq- s ember volt aki tagadja az börtönbe kerül.
2014. febr. 14. 00:07
 57/96 anonim ***** válasza:
13%

A kurucinfos sületlenséged egyáltalán nem érdekel.

Vicces, hogy épp te mondtad, hogy azt fújom, amit az újságokban olvasok.

Én legalább odafigyeltem történelemórán...

Remélem, ha végre győz a baloldal, keményen megbünteti azokat, akik nem tartják be a magyar törvényeket.

2014. febr. 14. 00:07
 58/96 anonim ***** válasza:
0%
Te, ne idegesítsél már! Hol tiltják a történelmi kutatásokat?
2014. febr. 14. 00:09
 59/96 anonim ***** válasza:
75%
Hűha na ki itt az agresszor? Megmondtam a történelem egy nagyon szitás esemény. Én 4-es voltam mindig történelemből azért nem ötös mert nem kedvelt a tanár de a kérdez felelek válaszaim amik évszámokhoz köthetők mindig szinte telitalálatok voltak. Mind esetre számomra az a röhej ahogy megpróbálod ezt a dolgot felhozni azon érvként hogy hazudik a jobbik. Egy a jobbik nem hiszem hogy ezt állította maximum a szavazói kettő a régészet nem egyértelmű. Számomra az is röhej hogy ez törvény tiltja. Ez ugyan az mint a kommunizmusban. Hogy 56 ellenforradalom. De hogy ezt hozod fel érvnek hazugságként. Hát komolyan legyen igazad csak legyenek tisztes elbírálások a sikkasztók menjenek börtönbe legyenek munkahelyek. Jah a hiteles Hvg-t kihagytam ugye..
2014. febr. 14. 00:13
 60/96 anonim ***** válasza:
Hogy hogy hol? Nem te írtad hogy törvény bünteti ha megkérdőjelezem a holokauszt mivoltát? Mi ez ha nem tiltja a kutatást?
2014. febr. 14. 00:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!