Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az, hogy a Jobbik...

Miért van az, hogy a Jobbik az egyetlen értelmes párt?

Figyelt kérdés

Egy két elvük elég távol áll tőlem, szóval ne értsétek félre (bár úgy veszem észre hogy egyre kevésbé mondható radikális pártnak)

Viszont parlamenti vitákban észrevettem, hogy a pártok többsége csak politikai érdekből mindig az ellentettjet állítja mint a másik párt. A Jobbik viszont jellemzően akkor is kiall a saját véleménye mellett, ha az épp megegyezik a Fidesz véleményével vagy akár a bal oldal véleményével.. És ha nem értenek a másikkal egyet, így kezdik a mondatot : 'azért nem, mert..'. Most elvektol és attól függetlenül, hogy amivel érvelnek az közel áll e hozzám, így kéne működnie az összes pártnak a parlamentben..

2014. febr. 13. 14:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
69%

"Aki nácizza a Jobbikot!

Tudja egyáltalán mi az a náci? Bakker ezért tart itt az ország mert szinte senki nem tudja mit beszél... Másrészt, ha le rasszistázod a Jobbikot akkor se nagyon vagy magadnál te agy mosott baloldali! Ha hallgattad vagy nézted volna amit Vona mondott, akkor most nem mondanád ezt, sőt... Te neked annyira át mosták a Gyurcsányék meg a Mesterházyék az agyad hogy az valami förtelem!"

Hallottam, amit a vona mondott, sőt, én a sorok között is olvastam. Azért mondom, hogy náci.

A szép szavakat mindenki meghallja, de ha kicsit jobban odafigyelsz, meghallod, hogy mi van a szép szavak mögött.

Nem bonyolult ez, a gyűlölködés a jobbik igazi tartalma.

2014. febr. 19. 05:51
 92/96 anonim ***** válasza:
13%
Jól van, én el nem magyarázom neked mi az a náci, de ilyen buta emberrel még csak vitázni se állok le inkább!
2014. febr. 19. 07:21
 93/96 anonim ***** válasza:
69%

"Jól van, én el nem magyarázom neked mi az a náci, de ilyen buta emberrel még csak vitázni se állok le inkább!"

Nyilván nem állsz le, így tesz minden igazi jobbikos!

Szebb múltat!

2014. febr. 19. 09:17
 94/96 anonim ***** válasza:
75%
Persze mert egy Jobbikosnak van esze ahhoz hogy egy hülyével ne álljon le vitázni! Csak sajnos az ország érdekében még is meg teszik!
2014. febr. 19. 15:29
 95/96 anonim ***** válasza:
87%
Ennek a kérdésnek nem a humor kategóriában lenne a helye?
2014. febr. 19. 15:30
 96/96 anonim ***** válasza:
82%

"Nyilván nem állsz le, így tesz minden igazi jobbikos!"

Most azzal mégis hogyan lehet értelmesen vitatkozni, h a Jobbik szar/fos/náci? :D Mert eddig kb. ennyit tudtatok felhozni érvként.

2014. febr. 19. 17:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!