Miért van az, hogy a Jobbik az egyetlen értelmes párt?
Figyelt kérdés
Egy két elvük elég távol áll tőlem, szóval ne értsétek félre (bár úgy veszem észre hogy egyre kevésbé mondható radikális pártnak)
Viszont parlamenti vitákban észrevettem, hogy a pártok többsége csak politikai érdekből mindig az ellentettjet állítja mint a másik párt. A Jobbik viszont jellemzően akkor is kiall a saját véleménye mellett, ha az épp megegyezik a Fidesz véleményével vagy akár a bal oldal véleményével.. És ha nem értenek a másikkal egyet, így kezdik a mondatot : 'azért nem, mert..'. Most elvektol és attól függetlenül, hogy amivel érvelnek az közel áll e hozzám, így kéne működnie az összes pártnak a parlamentben..
A holokauszt nem olyan dolog, hogy hiszek benne, vagy nem.
Megtörtént.
2014. febr. 14. 00:16
62/96 anonim válasza:
Hát ez az. Szerintem sem. Ezért kéne szemügyre venni a dolgokat amik ellent mondanak még a fizikának is. Nem beszélve a többi dologról. Szerintem az is röhej hogy tényként tanítják hogy mikor keletkezett a föld. Honnan a búbánatból tudnák. Maximum onnan hogy milyen idős a legrégebbi lelet a fosszíliás adatokból. Viszont azt szeretem mikor hozzáteszik a tudomány mai állása szerint. Mivel nem lehet tudni, miszerint régen lapos volta föld és a nap forgott körülöttünk.
2014. febr. 14. 00:19
63/96 anonim válasza:
Különben talán igazatok van, tényleg rohadt szemetek ezek a zsidók. Képesek voltak sokmillióan meghalni, hogy ráfogják a nácikra, hogy szemét emberek.
2014. febr. 14. 00:21
64/96 anonim válasza:
Szerintem is rossz rendszer volt a nemzeti szocializmus. Viszont nem is a zsidókkal van a bajom, hanem a bankárokkal. Mivel többek között a bankárok pénzelték a nácikat is. Sőt még az angolokat és a franciákat is. Aztán szép kis kamatokat behajtották. Szóval felőlem lehet buddhista vagy akármilyen vallású az a bankár aki háborúkat vagy diktatúrákat pénzel mert szerintem gonosz és ezért elítélem. Mert úgy pénzt szerezni hogy emberek szenvednek nem tisztességes.
2014. febr. 14. 00:24
65/96 anonim válasza:
Szerintem sem.
De a pénz irányítja a világot sajnos.
2014. febr. 14. 00:25
66/96 anonim válasza:
Ezért mondom hogy szerintem az nem mentelmi jog hogy valaki zsidó és ezért ne ítéljem el. Jah és szerintem is embertelen körülmények voltak a munkatáborokban és rosz rendszer volt. Egy diktatúra. A kommunizmus ugyan ez volt. Ami ma van azt sem nevezném demokráciának.
2014. febr. 14. 00:26
67/96 anonim válasza:
Igen legfőképp a pénzrendszert utálom mert az embereket rabláncon tartja.
2014. febr. 14. 00:28
68/96 anonim válasza:
Én sem mondtam, hogy mentelmi jog, ha valaki zsidó. De ne is legyen kirekesztő.
Szerintem sincs ma demokrácia, egyre inkább haladunk a totális diktatúra irányába.
2014. febr. 14. 00:28
69/96 anonim válasza:
A végére csak egyetértünk. Szerintem sem kell kirekeszteni senkit. Szerintem én egy nagyon nagyon liberális emberke vagyok. Úgy értem én mindenkivel jóban tudok lenni amíg az illető tisztességes.
2014. febr. 14. 00:30
70/96 anonim válasza:
De ha liberális vagy, hogy vagy képes a jobbikra szavazni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!