A Jobbik értelmesebb szimpatizánsai nem érzik úgy, hogy a kevésbé értelmes szimpatizánsok lejáratják a pártot és ezzel a párt szavazatokat veszít?
Tudod, minden párt leginkább azokat akarja megszólítani, akik a legtöbben vannak.
Az értelmes emberek minden pártban kisebbségben vannak.
Így a pártok a butább embereket akarják megszólítani és őket elnyerni.
Az értelmesebbek általában nem hangoztatják állandóan pártszimpátiájukat.
Azok inkább "mélymagyaroznak", de a nácizás is előfordul.
De lehet éppen csak fröcsögésbe megy át a dolog.
Hülyék mindegyik pártszimpatizáns között vannak.
Én is voltam már fidexes, pedig idáig egyszer sem szavaztam rájuk! :)
De, úgy érzik.
Viszont nem tehetnek semmit ellenük.
Nem, mert nem a szavazó ül a székben, hanem az akire mindannyian szavazunk, mert ugyan mások vagyunk, de a célunk közös.
Nekem meg az ellenszenves ahogy a baloldal mindig rá startol az aktuális leginkább manipulálható csoportra.
Kezdték anno a cselédekkel,munkásokkal.
Utána jöttek a proletárok, rendszerváltás után a nyugdíjasok, majd most a kisebbség. És miért? Mert az értelmiség sosem szavazott a balosokra, ugyan is a komcsik mindig üldözték őket vagy mint szükséges rosszként kezelték őket.
Én úgy vagyok evvel hogy ha egyszerű ember is valaki, de ha annyi tartása van hogy magyarként rendes magyar pártra szavaz, nekem annyi már elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!